
Crunchy taco med biff
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 påse taco spice paste beef
- 500 g entrecote i skivor
- 4 st stora tortillabröd
- nachos
- 200 g riven mozzarella
- 20 g koriander
- 2 st avokado
- 4 st små tortillabröd
- 200 g rödkål
- 0.5 st röd chili
- 1 st lime
- 1 tsk honung
- salt
- peppar
Till Servering
- 1 st burk salsa
Gör så här
- Bred på pasten på köttet. Grilla det på hög värme på båda sidorna, tills det fått bra färg ca 2-3 min på varje sida. Låt vila lite och skär det sen i skivor.
- Lägg ut stora tacobröd och lägg mitt på brödet kött, nachos, riven mozzarella, koriander och skivad avokado. Lägg ett litet bröd på och vik in kanterna av det stora brödet så att du får en rund tacos. Grilla på indirekt grill, börja med den vikta sidan ner. Grilla tills den fått fin färg och osten smält.
- Rör samman fint strimlad rödkål, hackad chili, limesaft och honung. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med salsa och extra koriander.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna