Grillad flankstek med glasnudelsalladGrillad flankstek med glasnudelsalladGrillad flankstek med glasnudelsalladCook Time: Yield: 4Ingredients:ljus sojarisvinägerbrunt sockersesamoljaingefärarivna vitlöksklyftorchilisåsflankstekglasnudlarrisvinägersockerröd chilizucchinispetskålspetspaprikaoljasugarsnapsknippe salladslökfärsk koriandersalta cashewnöttersesamfröInstructions:
  1. Rör samman marinaden. Häll den i en påse och lägg i köttet. Låt marinera i minst 2 timmar.
  2. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet. Skölj i kallt vatten.
  3. Rör samman risvinäger, socker och fint hackad chili.
  4. Skiva zucchini, dela spetskålen i 4 bitar. Pensla med olja, pensla även paprika men behåll den hel. Du delar den när den är färdiggrillad. Grilla allt tillsammans med köttet.
  5. Strimla sugarsnaps, salladslök och koriander. Krossa cashewnötterna grovt. Blanda med nudlar och risvinägersåsen. Strö över sesamfrö.
  6. Servera med skivat kött och grillade grönsaker.
Grillad flankstek med glasnudelsallad
recipe
City Gross
45 min

Grillad flankstek med glasnudelsallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 dl ljus soja
  • 2 msk risvinäger
  • 3 msk brunt socker
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk ingefära
  • 4 st rivna vitlöksklyftor
  • 1 tsk chilisås
  • 1.3 kg flankstek
  • 200 g glasnudlar
  • 3 msk risvinäger
  • 3 msk socker
  • 1 st röd chili
  • 1 st zucchini
  • 1 st spetskål
  • 2 st spetspaprika
  • olja
  • 150 g sugarsnaps
  • 1 st knippe salladslök
  • 1 dl färsk koriander
  • 2 dl salta cashewnötter
  • 1 msk sesamfrö

Gör så här

  1. Rör samman marinaden. Häll den i en påse och lägg i köttet. Låt marinera i minst 2 timmar.
  2. Koka nudlar enligt anvisningarna på paketet. Skölj i kallt vatten.
  3. Rör samman risvinäger, socker och fint hackad chili.
  4. Skiva zucchini, dela spetskålen i 4 bitar. Pensla med olja, pensla även paprika men behåll den hel. Du delar den när den är färdiggrillad. Grilla allt tillsammans med köttet.
  5. Strimla sugarsnaps, salladslök och koriander. Krossa cashewnötterna grovt. Blanda med nudlar och risvinägersåsen. Strö över sesamfrö.
  6. Servera med skivat kött och grillade grönsaker.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem