Rostbiff med krämig potatissallad och ägg
recipe
City Gross
35 min

Rostbiff med krämig potatissallad och ägg

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa receptet:

230,40 kr

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 2 st ägg
  • 0.5 st knippe salladslök
  • 1 st äpple
  • 2 dl gräddfil
  • 4 msk majonnäs
  • 0.5 tsk curry
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st rädisor, i strut
  • 1 st romansallad
  • 220 g rostbiff

Gör så här

  1. Tvätta och dela ner potatisen i mindre bitar. Koka ca 15 min. Lägg i äggen i potatisvattnet när det är 7 min kvar. Häll av och låt potatisen svalna något, kallspola äggen och skala dem.
  2. Skiva salladslök och tärna äpplet. Blanda gräddfil, majonnäs och curry. Smaka av med salt och peppar. Blanda i potatis, salladslök och äpple.
  3. Skiva rädisorna tunt och strimla romansalladen.
  4. Lägg upp rostbiff, potatissallad och delade ägg på ett fat.
  5. Servera med grönsalladen.

Varnings ikonAnslutningsproblem