Steak tartareSteak tartareSteak tartareCook Time: Yield: 4Ingredients:oxfiléäggulordijonsenapworcestershiresåsmatoljacognaccornichonersyltlökkaprisröd löksurdegsbrödInstructions:

1. Skär köttet i små, fina bitar. Rör samman gulor med dijonsenap och worcestershiresås. Häll i oljan i en fin stråle och vispa ihop.
2. Rör i cognac och blanda med köttet. Hacka cornichoner, syltlök, kapris och röd lök.
3. Rosta brödet och skär i halvor. Forma köttet till biffar och lägg på brödet.
4. Servera gärna med extra dijon, cornichoner, syltlök och rödlök

Steak tartare
recipe
City Gross
25 min

Steak tartare

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 500 g oxfilé
  • 2 st äggulor
  • 2 msk dijonsenap
  • 1.5 tsk worcestershiresås
  • 0.5 dl matolja
  • 1.5 tsk cognac
  • 5 st cornichoner
  • 2 msk syltlök
  • 2 msk kapris
  • 0.5 st röd lök
  • 2 skivor surdegsbröd

Gör så här

  1. Skär köttet i små, fina bitar. Rör samman gulor med dijonsenap och worcestershiresås. Häll i oljan i en fin stråle och vispa ihop.
  2. Rör i cognac och blanda med köttet. Hacka cornichoner, syltlök, kapris och röd lök.
  3. Rosta brödet och skär i halvor. Forma köttet till biffar och lägg på brödet.
  4. Servera gärna med extra dijon, cornichoner, syltlök och rödlök

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem