Superlyxig clubsandwich med oxfilé, riven pepparrot och örtig pesto
671.2
Superlyxig clubsandwich med oxfilé, riven pepparrot och örtig pesto
recipe
City Gross
35 min

Superlyxig clubsandwich med oxfilé, riven pepparrot och örtig pesto

Ingredienser

  • 500 g oxfilé i bit
  • salt
  • svartpeppar
  • 50 g rucola
  • 4 st skivor, surdegsbröd
  • 1 st schalottenlök
  • pepparrot

Pesto

  • 50 g pinjenötter
  • 0.25 st färsk persilja
  • 0.5 st färsk basilika
  • 0.5 st färsk timjan
  • 0.5 st färsk dragon
  • 50 g hårdost
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna. Grovhacka persilja, basilika, timjan och dragon. Grovriv osten. Ta undan lite nötter till garnering och mixa resten medvitlök och oljan som tillsätts droppvis.
  2. Krydda köttet med salt och peppar och grilla som du vill ha det.
  3. Lägg lite ruccola, strimlad lök och nygrillad oxfilé på varje brödskiva. Toppamed peston och avsluta med att riva över pepparrot.

Varnings ikonAnslutningsproblem