Ring in det nya med stil och smak!

Tänk att det redan är nyår, redan är dags att ringa in det nya, redan dags att lova sånt som man inte håller ens en vecka, redan är dags att laga årets festligaste tre-rätters! Så för att du ska få till årets festligaste måltid, har vi tagit fram förslag på recept för en fasligt festligt god tre-rätters som kommer slå dina gäster med häpnad. Skål och gott nytt år!

Nyår för oss är riktigt fina färska råvaror

Välkommen in till vår manuella fiskdisk och till oss köttmästare inför nyår! Vi ser till att du har allt du behöver till middagen och tveka inte att fråga oss om det är något särskilt du behöver. Vi styckar ditt svenska kött och beställer bara fisk och skaldjur från hållbara bestånd. Ett riktigt gott nytt år önskar vi dig!

Läs mer om våra färskvaror

Förrätter

Forratter_nyar_850x300.jpg

Börja nyårsmiddagen med en riktigt god förrätt. Oavsett om du vill ha en lyxig, vegetarisk eller en enklare variant av förrätt så finns det massor att välja bland.

Recept på förrätter

 

Varmrätter

Varmratter_nyar_850_300px.jpg

Huvudmåltiden ska andas ett speciellt tillfälle. För att fira ett gott nyår behöver du en paradrätt som kan vara hummer, oxfilé, fläskfilé eller en vegetarisk brakmåltid. 

Recept på varmrätter

Efterrätter

Efterratter_nyar_850x300.jpg

En trerätters meny är ingenting utan sitt slutnummer efterrätten. Här finns söta, syrliga och salta desserter som passar perfekt till kaffet och avecen.

Recept på efterrätter

Varnings ikonAnslutningsproblem