Stolt huvudpartner till Rädda Barnen

Vi är sedan 2021 huvudpartner till Rädda Barnen för att stötta deras långsiktiga och hållbara arbete för att göra skillnad i barns liv, varje dag. Rädda Barnen är världens största självständiga barnrättsorganisation, vilket gör att de kan agera där de gör mest nytta för barn – i Sverige och som en del av det globala Save the Children i över 120 andra länder världen över.

Rädda Barnen gör snabba insatser där det behövs som mest men tänker dessutom långsiktigt och vi på City Gross vill vara en del av deras betydelsefulla arbete för barn inom viktiga områden som utbildning, hälsa, trygghet och katastrofer.

Rädda Barnens arbete ligger oss, som är ett familjeägt bolag, varmt om hjärtat. Vi värnar om barnen, familjen och för en hållbar framtid för framtida generationer.

Aktuellt

Vi skänker 20 kr per såld Djungelkasse

Till och med den 3 januari går 20 kronor per såld Djungelkasse oavkortat till Rädda Barnens arbete med att förändra barns liv. Var med och gör skillnad!

Beställ Djungelkassen

Stötta flickor på flykt

Den 11 oktober är det Internationella flickdagen, en dag då hela världen uppmärksammar flickors rättigheter. Genom vårt partnerskap med Rädda Barnen vill vi lyfta deras kampanj Pippi of Today, som de har tillsammans med Astrid Lindgren Aktiebolag. I samtliga City Gross-butiker kan du köpa ett armband där pengarna går till Rädda Barnens arbete med att stötta flickor på flykt – dagens Pippi. Vi kommer dessutom skänka 20 kronor per såld Djungelkasse till Pippi Of Today. 

Här kan du läsa mer om Pippi of Today-kampanjen: www.pippioftoday.com

Ge en gåva

Det finns många olika sätt att stötta flickor på flykt. Förutom armband och matkasse kan du även skänka en gåva direkt till Rädda Barnen.

Skänk en gåva

Varnings ikonAnslutningsproblem