Meny
Se om vi kan leverera till dig

Våra partners

Ditt förmånskort är inte bara laddat med erbjudanden från oss på City Gross, vi har även knutit avtal med ett antal partners som vi tror att du kommer ha glädje av. Vårt partnerprogram uppdateras löpande och ett färskt utbud hittar du alltid under Mina sidor. Vi utgår från sådant som vi alla behöver: energi, semester, rekreation, kultur, förströelse eller bara lite allmänt kul! Genom City Gross får du tillgång till många förmånliga erbjudanden från våra partners inom dessa. Håll utkik!

10 nr för Halva priset - Välj mellan fyra populära veckotidningar!

Klicka här för att ta del av erbjudandet 10 nr 135 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet 10 nr 130 kr

10 nr för halva priset - Välja din favorit bland kändistidningarna!

Klicka här för att ta del av erbjudandet 10 nr 149 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet 10 nr 125 kr

Få upp till 50 % Rabatt - Välj din favorit bland mattidningarna!

Klicka här för att ta del av erbjudandet 3 nr  89 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet 4 nr 99 kr

 Som City Gross förmånskund har du 10-20 % rabatt hela året med Stena Line!

Stena Lines linjenät ger dig massor av tid till att koppla av, äta gott och shoppa när du ska resa till Danmark, Tyskland, Polen eller Lettland och även vidare ut i Europa. Bordershop finns på alla Stena Lines fartyg från Sverige.

Du kan spara upp till 60 % mot ordinarie pris i land. Rabatten gäller på personbiljett och bil/husbil/mc/släp i kategori Economy, Flexi eller Premium på våra linjer Göteborg–Fredrikshamn, Varberg–Grenå, Göteborg–Kiel, Karlskrona–Gdynia, Trelleborg–Sassnitz, Trelleborg–Rostock eller Nynäshamn – Ventspils.

Erbjudandet gäller inte på kryssningar eller dagstur. Begränsat antal platser. Gäller under 2017 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Uppge erbjudandekod CITYGROSS. Visa medlemskort vid incheckning. Välkommen ombord!

Läs mer och beställ på www.stenaline.se/citygross eller på telefon 0770-57 57 00 (bokningsavgift tillkommer vid personlig service).

 

10 % rabatt. Boka sommaren på Sembo!
Som förmånskund får du alltid minst 10 % rabatt på allt boende hos Sembo. Medlemsrabatten kan kombineras med andra rabatter såsom boka-tidigt-rabatt, frinätter och specialerbjudanden.

Klicka här för att komma till sidan med erbjudandekoden

 

Badland
Vajande palmer, tropisk värme, sandstränder och massor av vattenskoj för både barn och vuxna. Vi kan erbjuda ett fantastiskt stort urval av badland Så packa väskorna med badkläder och njut badglädje oberoende av väder och vind.

Klicka här för att ta del av erbjudandet

 

Disney
Disneyland® Paris erbjuder äventyrliga och unika upplevelser till alla. I Disneyland® Paris möter du din favorit bland Disney®-karaktärerna och att se ett av de spektakulära showerna med Musse och vännerna, berör både små och stora.

Klicka här för att ta del av erbjudandet

 

Lalandia
Skandinaviens största badland nära LEGOLAND®. Lalandia Billund erbjuder massor av roliga aktiviteter för hela familjen.

Klicka här för att ta del av erbjudandet

 

Spa & Wellness
Unna dig själv lite vardagslyx. Boka en natt eller en härlig weekend på ett SPA-hotell.

Klicka här för att ta del av erbjudandet

 

Skidor i Sverige
Det har blivit allt mer populärt att åka skidor i den svenska fjällvärlden. Här har vi ofta tidig snöpremiär i november och välpreparerade pister ända in i april. Oavsett vilket resmål eller ändamål du väljer har vi ett varierande utbud av boendealternativ. Vi erbjuder hotell, lägenhet eller stugor från 4 upp till 14 personer. Så nu är det bara att slipa stålkanterna, justera bindningarna och damma av hjälmarna.

Klicka här för att ta del av erbjudandet

 

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner