För alla stunder i vardagen

På vår Hem & Fritids avdelning hittar du allt som ska underlätta i vardagen. Som när hela släkten står och trampar i hallen och du bara har porslin för fyra, eller när sommaren helt plötsligt dök upp och barnens pool gick sönder förra året. Då finns Hem & Fritid på City Gross, redo att rycka ut. Och med produkter till riktigt bra priser dessutom. För att göra det ännu smidigare för dig har vi delat upp sortimentet i fyra avdelningar, så du vet precis var du ska leta. 

 

Kök & matlagning

När du står där i köket och ska mata ett helt kompani, då vill vi att du ska ha allt du behöver för att göra det smidigt. Här hittar du allt för köket till allra bästa pris. 

Duka Kitchen Life 
Livet händer i köket. Det är där vi samlar familj och vänner för att koppla av, skratta och njuta av god, inspirerande mat. Det är dessa stunder som sedan blir minnen för kommande år.
Med Duka Kitchen Life vill vi hålla inspiration i köket levande. Det är vad vi har i åtanke när vi utformar våra produkter. Det ihop med god kvalitet och funktionell skandinavisk design blir underbara kombinationer för köket och det dukade bordet. Dukas-sortiment består främst av glas, porslin, köksprodukter, accessoarer och textil. Handla Duka Kitchen Life i våra butiker.

Vardagsspecial

Här hittar du vardagshjältarna som kan rädda din dag. Som när lampan i badrummet slutar fungera och du skulle köpa nya batterier till ficklampan men du glömde det helt. Är det dags för årets första storstädning? Vi har allt det du behöver för ett skinande hem. Här finns också mängder av prisvärd förvaring, i bra kvalitet, för dig som har massor av saker men ingenstans att göra av dem. Kort och gott allt som underlättar i det vardagliga livet. 

Säsong

De svenska säsongerna svänger snabbt. Ena dagen är sommaren här, då ska den maxas fullt ut. Men behövde ni inte en ny grill? Det vore bra också med något spel för barnen att roa sig med i sommarstugan. Helt plötsligt är det höst och trädgården ser ut att behöva ett tag inför nästa år. Innan du hinner blinka lyser det friskt av juldekorationer i varje hem, och du som rensade ut allt i vårstädningen. Och när det känns som att våren aldrig kommer gör entré igen så blommar allt plötsligt ut. Men hur var det nu med gräsklipparen? Gick inte den sönder förra året?
Hos oss hittar du allt som hör varje säsong till för en härlig sommar, höst, vinter och vår.

Barnens rum

Ett barns rum ska kännas som en magisk plats. Det ska finnas gosiga mjukisdjur, spännande filmer, äventyrliga spel och rolig inredning som får rummet att kännas personligt.
Hos oss hittar du massor av skojiga saker som gör barnens krypin lite mer mysigt.
Sista minuten-present till barnkalaset? Andas ut!
Du hittar också ett brett sortiment av leksaker och LEGO som kan få vilket barn som helst, ibland även vuxna, att hoppa jämfota av lycka.

Varnings ikonAnslutningsproblem