Meny
Se om vi kan leverera till dig

Hem & Fritid

 

Vad behöver du idag?

Hem & fritid är samlingsnamnet för allt du behöver vid sidan av livsmedelsprodukter. Här hittar du det mesta för ett enklare liv, alltid av hög kvalitet och självklart till City Gross låga priser. För att göra det lättare att hitta det du söker har vi delat upp sortimentet i fyra avdelningar:

- Ordning & reda
- Kök & matlagning
- Säsong
- Barnens rum

Ordning och reda
Här finns alla typer av smart förvaring. Vi har ett flertal askar och kartonger i olika färger att kombinera, praktiska plastlådor för att göra städningen lättare, korgar i ny design och mängder av andra smarta system för att du ska kunna ha ordning och reda – både hemma och på jobbet.

Kök och matlagning
På en här avdelningen finns alla typer av kökstillbehör. Slitstarkt porslin, bestick, skålar, kastruller, stekpannor och bakredskap. Självklart har vi också allt för att göra matlagningen smidigare och snabbare. Finns det något du saknar i ditt kök så vill vi att du ska kunna hitta det i Kök & matlagning till allra bästa pris. Dessutom kan du beställa utvalda varor härifrån till Matkassen.

Säsong
Söker du en resväska, solkrämer eller bara lite sommarstämning? Så länge det är sommar i kalendern hittar du alla tillbehör på vår avdelning Säsong. Känn gärna på gunget i hängmattorna och föreställ dig plasket från poolerna, lukta på de blanka grillarna och förbered dig på att slå svärmor i krocket. Här hittar du alltför sommarens säsong!

Barnens rum
På vår avdelning Barnens rum finns de bästa och billigaste leksakerna och födelsedagspresenterna. Vi har roliga spel och pyssel, barnpussel, barnböcker och noggrant utvalda leksaker. Självklart finns också gosiga mjukisdjur, spännande filmer och mysig och lekfull inredning för barnrummet. Välkommen till avdelningen Barnens rum!

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner