Meny
Se om vi kan leverera till dig

Hem och Fritid-appen

Med hjälp av vår app Hem & Fritid kan du enkelt utforska City Gross breda hem- och fritidssortiment och handla nya spännande produkter när du vill. Varje vecka får du dessutom ett nytt, förmånligt app-erbjudande direkt i din hand.

Ladda ner från AppStore 
Ladda ner från Google Play

Rätt utrustning gör stunden i köket och trädgården roligare och effektivare. Med appen kan du i lugn och ro botanisera bland praktiska och dekorativa saker som lyfter ditt hem. Du shoppar enkelt allt från glas och porslin till leksaker, grillar, trädgårdsmaskiner och grytor. Självklart har vi också inkluderat samtliga produkter från Duka Kitchen Life.
Produkterna du väljer att köpa i appen kan du antingen hämta kostnadsfritt i valfri M.A.T. eller City Gross-butik (du får ett SMS så fort din beställning är redo) eller så skickar vi allt direkt hem till dig.

Handla med appen i din butikDigital skärm
I flera City Gross-butiker hittar du en innovativ webbshop i form av en virtuell pekskärm. Med hjälp av pekskärmen och den inbyggda streckkodsskannern i Hem & Fritid-appen, kan du enkelt beställa hem- och fritidsprodukter som inte finns i butiken. För att genomföra ett köp skannar du produkternas QR-koder på pekskärmen och avslutar köpet direkt i appen. Roligt, enkelt och säkert!

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner