Använd gåvoknappen när du pantar i butik

En stor familj som bryr sig.

Vi är ett familjeföretag som vill hjälpa andra familjer. Att bidra till ett godare samhälle och sprida goda krafter är något vi tror på, speciellt tillsammans med alla våra kunder.

City Gross och Jontefonden.

Därför har vi valt att helhjärtat stötta Jontefonden och dess arbete. Och kämpa för att inget barn ska behöva vänta på organdonation. Och faktum är att vårt samarbete med Jontefonden och familjen Ivarsson började redan 2015 i vår butik i Ytterby. Deras yngsta son Jonathan drabbades av lungfibros och väntade på nya lungor. Tyvärr blev väntan för lång, och Jonte lämnade oss alldeles för tidigt. Vad vi lärde oss var att våra anställda, våra leverantörer och alla våra kunder väldigt gärna vill hjälpa till. Vi konstaterade att denna fråga är viktig och att vi kan ta ett ännu större ansvar.

Vi gör skillnad på vårt eget sätt.

En liten organisation som Jontefonden behöver en stor men snäll partner. Speciellt när deras område saknar resurser och starka organisationer. Det är här vi kommer in i bilden och vi kommer att kämpa hårt för att Jontefonden når alla Sveriges drabbade familjer.

Nu gäller det.

Vi ska kämpa tillsammans med Jontefonden för att alla ska ta ställning i donationsfrågan. Och att alla familjer som väntar på, eller har fått, nya organ får stöd. Vi gör det genom ett stort engagemang från alla våra medarbetare samt genom Jontelotten, Jontefika, vår pantknapp och en rad andra produkter vars överskott går till Jontefonden och deras arbete med att stötta barn och deras familjer som väntar på nya organ.

Vi behöver din hjälp.

Stiftelsen Jontefonden mål är att skapa guldkant och ge glädje i vardagen för barn och ungdomar som väntar på organdonation. Stödet gäller även deras syskon och familjer som ofta genomgår tuffa perioder med mycket oro och känslor av maktlöshet. Nu vill vi hjälpa ännu fler barn som väntar på organdonation med fler kuratorer, fler familjestödjare och fler guldkanter. Tack för din hjälp.

Varnings ikonAnslutningsproblem