Meny
Se om vi kan leverera till dig

Jag är tillbaka!

Nu är jag tillbaka på City Gross, och nu som kökschef. Här skall jag få leda Citygross nya fantastiska köksteam! Gissa om det skall bli kul. Tillsammans skall vi laga massor med god mat och kreera mängder av nya recept. Du hittar våra recept på citygross.se där det är lika enkelt att klicka hem dem en och en eller i en av våra populära matkassar. Till exempel i vår senaste matkasse - Flexkasse. Sveriges mest flexibla matkasse, läs mer längre ner på sidan.
Ha det gott/ Tina

Handla Recept
Jag är tillbaka!

Handla på recept

Välj bland hundratals goda och spännande recept ur vår ständigt växande samling. Alla rätter har pris per portion. Med ett enkelt klick läggs ingredienserna i din varukorg och levereras hem till dig. 

Handla på recept
Handla på recept

Vårt köksteam

Benny

Tina

Redan som 8-åring startade Tina en mat-karriär som tagit henne in i vart enda svenskt hem. Programledare, kocktävlingsvinnare, kokboksförfattare och Årets Svenska Kvinna är bara några av dom titlar hon kan stoltsera med. Vad som kanske är mindre känt är att hon redan 2008 började samarbeta med oss och vi är väldigt glada att hon nu axlar rollen som kreativ ledare för City Gross fantastiska köksteam.

Benny

Benny

När Benny, som lagkapten för Svenska Kocklandslaget, vann OS-guld -00, så var det många som trodde att han nått så långt man kan inom Gastronomin. Men icke, sa Nicke. Benny slutar aldrig att förundra. Som kompanjon och sidekick till Tina Nordström är han en levande matlegend som vi är överlyckliga att ha fått med i City Gross köks-team.

Sara

Sara

Mat-bloggerska, kokboksförfattare, inspiratör och en av dom bästa receptkreatörer vi stött på. Som receptansvarig var Sara en drömvärvning för oss 2011, och hon fortsätter att inspirera oss till rolig och enkel vardagsmat. Eller som någon sa: Sara kan göra nästan vem som helst till stjärna i köket.

Flexkassen

Flexkassen – byt hur mycket du vill

Med vår justerbara kasse behåller du fördelarna och inspirationen med en matkasse, men kan ändra så att den passar dig och familjen som bäst. Kassen kommer med färdiga recept, men du kan byta ut, ta bort och lägga till så att ni får en veckomeny med rätter som ni gillar.

 

Jag vill testa Flexkassen
Flexkassen

Bamsekassen

Barnfamiljens goda veckomeny

Vi trodde knappt att det var möjligt. Men nu har Bamsekassen blivit ännu godare. Nya barnvänliga och lättlagade recept varje vecka. Direkt från vårt nya köksteam (med Tina, Sara och Benny). Och som alltid, så är Bamsekassen full med tips om hur barnen kan ta en mer aktiv roll i köket och bli fantastiska småkockar!

Beställ den här
Bamsekassen

Välj fritt bland recept, matvaror och matkassar

- Vi levererar oavsett storlek på din order

2. Välj Hemleverans eller hämta i närmsta butik. Läs mer

3. Laga god inspirereande mat och njut av tiden du sparar

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner