Meny
Se om vi kan leverera till dig

Säg hej till köksteamet som ger dig ny inspiration varje vecka!

Vårt fantastiska köksteam med Tina Nordström i spetsen skapar nya spännande recept av bra råvaror varje vecka. Alla recept går att beställa här på sajten och många packas ner i våra härliga matkassar. Följ med på smakresan och upptäck nya goda vardagsfavoriter med Tina, Sara, Benny och Jenny!

Äntligen, är jag är tillbaka på City Gross

Nu är jag tillbaka på City Gross, i rollen som kökschef för ett nytt fantastiskt köksteam. Gissa om det ska bli kul! Här hittar du en del av våra härliga recept som du kan klicka hem ett och ett eller få levererade med din matkasse. Häng med och läs gärna mer om mig och alla andra i teamet samt om vår senaste matkasse; Flexkassen. Ha det gott!

Till köksteamets goda recept
Äntligen, är jag är tillbaka på City Gross

Lär känna kockarna i vårt köksteam

Tina

Tina

Programledare, kocktävlingsvinnare, kokboksförfattare och Årets Svenska Kvinna är bara några av Tinas titlar. Vi är väldigt glada att hon nu axlar rollen som kreativ ledare för City Gross fantastiska köksteam.

Benny

Benny

Benny var lagkapten för Svenska Kocklandslaget och vann OS-guld -00. Som kompanjon och sidekick till Tina Nordström är han en levande matlegend som vi är överlyckliga att ha fått med i City Gross köksteam.

Sara

Sara

Mat-bloggerska, kokboksförfattare, inspiratör och en av dom bästa receptkreatörer vi stött på. Som receptansvarig var Sara en drömvärvning för oss 2011. Sara kan göra nästan vem som helst till stjärna i köket.

Jenny

Jenny

Jenny är ett riktigt klipp. Inte nog med att hon jobbat som kock och köksmästare i 20 år i såväl Sverige som Frankrike. Nu är hon här, för att hjälpa oss bli ännu bättre, och se till att våra recept blir ännu godare! Hjärtligt välkommen Jenny!

Handla på recept

Välj bland hundratals goda och spännande recept ur vår ständigt växande samling. Alla rätter har pris per portion. Med ett enkelt klick läggs ingredienserna i din varukorg och levereras hem till dig. 

Handla på recept
Handla på recept

Goda recept av bra råvaror
– till schyssta priser

Vi i köksteamet sätter ny smak på klassiska vardagsfavoriter. Med bra råvaror, stor variation och ny härlig inspiration vill vi göra din stund i köket lite roligare! Vi älskar fräscha friska smaker, bra fetter, mycket grönsaker och roliga tillbehör. Varje skapar vi nya kreativa recept som är enkla att laga – till riktigt schyssta priser! Beställ våra goda recept eller någon av våra härliga matkassar nu direkt! 

Ny glöd i köket med våra matkassar

Bryt dina invanda mönster och låt oss i köksteamet ger dig ny inspiration vid spisen! Välj och vraka bland Sveriges bredaste utbud av inspirerande matkassar, som vi fyllt till bredden med goda och enkla recept för hela familjen. Givetvis innehåller alla matkassarna bara färska råvaror av hög kvalitet, mycket grönt, färskt svenskt kött och fisk från hållbara bestånd.

Ta mig till matkassar
Ny glöd i köket med våra matkassar
Tinas favoritrecept

Grillad fläskkotlett med citron och grön sparris

Ca 58,50 kr/port
30-40 min

2. Välj Hemleverans eller hämta i närmsta butik. Läs mer

3. Laga god inspirereande mat och njut av tiden du spararDin webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner