Meny
Se om vi kan leverera till dig

Miljö & kvalitet

Miljöfrågorna berör oss alla och det blir allt påtagligare att vi måste agera snabbt och med kraft. Klimatutvecklingen är i fokus men vi möts även av rapporter om hotade arter och ekosystem som kollapsar. På City Gross vill vi göra allt som står i vår makt för att minska vår miljö- och klimatpåverkan. Det betyder också att vi strävar efter att underlätta för dig som kund att göra hållbara val.

ECO-driving och 100 % fyllnadsgrad
Vi tycker det är oansvarigt att köra "tomt" och eftersträvar alltid 100 % fyllnadsgrad i våra lastbilar för att minimera påverkan på miljön under transport av varor till och från våra butiker. Det kan bland annat innebära att vi kör både kalla och varma varor med samma lastbil. Våra chaufförer är dessutom utbildade i ECO-driving för att ytterligare minska vår klimatpåverkan.

Säkerhetsdatablad för företagare

Säkerhetsdatabladet innehåller bland annat uppgifter om kemiska produkters miljö- och hälsofarliga egenskaper, hur de ska hanteras och lagras, åtgärder vid spill eller olycka och hur avfallet ska tas om hand. Om du är företagare och behöver ett säkerhetsdatablad om en produkt du köper av oss, kontakta butikspersonalen.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner