På City Gross värnar vi om ekologisk mat och hållbart tänkande. Hos hittar du därför ett stort och brett utbud av ekologiska produkter, både i våra fysiska butiker och i vår digitala butik. Att välja ekologiskt och rättvisemärkt är viktigt för ett hållbart jordbruk och goda arbetsförhållanden – något som är helt naturligt för oss att jobba för.

Vårt mål är att vi ska ha en ekoandel på minst sex procent inkluderat MSC- och ASC-märkt fisk och skaldjur. Här nedan kan du se vilka produkter i vårt sortiment som är ekologiska.

Kolla in våra ekologiska varor

Bara gröna bananer

På City Gross är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av ekologiska och miljömärkta varor. Hör du till dem som gärna väljer ekologiskt och miljömärkt så kan du hålla utkik efter, i första hand, dessa märkningar:

Vill du veta mer om olika märkningar, inte bara de som rör ekologiskt och miljömärkt, så kan du gå in under Märkningar. Där hittar du en översiktlig sammanställning över de vanligaste märkningarna. Med denna sammanställning hoppas vi kunna underlätta för dig att göra medvetna val – oavsett om du föredrar produkter som är ekologiska, etiska, miljömärkta, svenska, glutenfria och/eller har andra värden och egenskaper som är viktiga för dig.

Visste du förresten att på City Gross säljer vi bara ekologiska bananer!

Varnings ikonAnslutningsproblem