Han ska leda vår nya butik i Tornby (190905)

Nu står det klart att Stefan Öhgren, nuvarande butikschef för City Gross i Mantorp, även blir butikschef för vår kommande etablering i Tornby. Den nya butiken ligger i samma lokaler där Stefan startade som butikschef för en annan matbutik för nitton år sedan.

Stefan Öhgren har arbetat inom dagligvaruhandeln under hela sitt arbetsliv. För nitton år sedan började han sin bana som butikschef för dåvarande Coop i Tornby. Därefter har han hunnit driva två City Gross-butiker i Uppsala. Och butiken i Mantorp vid två olika tillfällen.

När han nu blir butikschef för vår nya butik i Tornby är Stefan tillbaka i samma lokaler där hans karriär började.

– Det har varit bra lärdomar och jag bär med mig att med hårt arbete, en tydlig plan och glada medarbetare så kommer man långt. Det ska bli fantastiskt kul att få chansen att vara med och öppna ännu en butik och att sätta Tornby på kartan. Vi har haft fanstatisk respons i Linköpingsområdet så mina förväntningar är höga, säger Stefan.

Målsättningen är att öppna den nya butiken i god tid före jul och för att täcka upp alla avdelningar beräknas arbetsstyrkan att bestå av närmare 70 personer. Stefan berättar att man under två dagar kommer att intervjua sammanlagt 250 personer till de olika tjänsterna.

– Det var rekordmånga som sökte. Nästan 5 000 personer hörde av sig och ville börja arbeta hos oss. Det är en helt otrolig siffra, avslutar han.

Våra senaste nyheter

Varnings ikonAnslutningsproblem