City Gross Tornby invigd! (191114)

Invigning av City Gross Tornby

Klockan 10.00 idag (14 nov) klipptes bandet och vi slog upp portarna till Linköpings färskaste matbutik – vår andra etablering i staden. En bra stund före öppning ringlade kön lång utanför butiken och en stund senare i kassalinjen. – Vi har sett fram emot den här dagen! Det har varit hårt arbete med att förbereda butiken och det känns fantastiskt att så många kom för att fira, säger butikschef Stefan Öhgren.

Vår senaste butik i Linköping ligger i handelsområdet Tornby och de 4 000 kvadratmetrarna har en saluhallskänsla, erbjuder volymhandel och Linköpings bästa färskvaror. Här finns en lång delikatessdisk med ost, chark, färsk fisk och rätter lagade i butiken. Precis som våra andra butiker har City Gross i Tornby butiksstyckat svenskt kött, fräsch catering, bröd från eget bageri och ett brett utbud av färdiga matkassar för avhämtning.

Festlig invigning
Inför dagens invigning arbetades det in i det sista med att se till att allt var på plats. Redan vid 8.00 välkomnades speciellt inbjudna gäster till butiken. Leverantörer, partners och journalister fick en rundvandring i den splitternya butiken.

När klockan slog 10.00 var det dags för bandklippning och det var Elisabeth Bergendahl-Mylonopoulos tillsammans med Stefan Öhgren som höll i saxen. Förutom en röd matta och ballonger fanns hela personalstyrkan på plats i entrén för att möta kunderna med applåder. På plats var även Spiros Bergendahl-Mylonopoulos, ledningsgruppen och kollegor från andra butiker och från Hässleholm som varit med och stöttat och arbetat med öppningen.

För att fira lite extra fick de 200 första kunderna fick varsin bukett när de passerat kassan. Och lika många som handlade efter kl. 10.00 blev istället bjudna på en kartong med ägg. Utanför butiken bjöds det på korv, dricka och kanelbullar.

Stefan är nöjd med invigningen och konstaterar att det är ett sammansvetsat team han har med sig:
– Vi är ett härligt och tajt gäng på plats som alla brinner för kunderna och vill utveckla Linköpings bästa matbutik, avslutar han.

Välkommen in till City Gross Tornby!

Våra senaste nyheter

Varnings ikonAnslutningsproblem