Just nu visas inte korrekt pris på en del av våra kampanjvaror, felsökning pågår. Lägger du en kampanjvara i varukorgen får du korrekt pris. Kontakta kundservice för frågor på tel. 0771 – 23 24 25 eller på mail: kundservice@citygross.se

Nionde podgästen ”HanaPee” om kärleken till Ingrossos pasta (191216)

Hanapee gästar vår podcast mitt i maten

Det nionde avsnittet av vår podcast Mitt i maten gästas av bloggaren, kreatören och mångsysslaren Hanna Persson, även känd som ”HanaPee”. I programmet berättar hon om bloggandet, behovet av att bestämma i köket och hur Benjamin Ingrosso lärt henne göra världens godaste pasta.

– Jag älskar verkligen att både laga och bjuda på mat och testar gärna nya recept. Jag tycker om att få bestämma, och det gäller även med matlagning. Samtidigt är jag inte någon snobb. Jag tackar ju aldrig nej till stuvade makaroner och köttbullar, säger Hanna Persson.

I avsnittet får lyssnarna ta del av Hannas kärlek till all typ av italiensk och mexikansk mat. Hon avslöjar också hur hon lärt sig göra vad hon själv beskriver som ”världens godaste italienska pasta” från en annan känd, svensk profil, och hur den tillagas på bästa sätt.

– För ett tag sen spelade jag in ett TV-program med Benjamin Ingrosso där han lärde mig hur man gör världens godaste pasta! Jag och min kille har sedan utvecklat den lite hemma men den är verkligen fantastisk. Vi kallar den Ingrosso-pastan faktiskt, avslutar Hanna.

Podcasten görs av oss på City Gross i samarbete med produktionsbolaget Munck.

Ladda ner Mitt i maten där poddar finns eller lyssna här.

Våra senaste nyheter

Varnings ikonAnslutningsproblem