Stjärnkocken Jonas Svensson gästar vår podd (191111)

Stjärnkocken Jonas Svensson gästar podden mitt i maten

I det fjärde avsnittet av vår egen podcast Mitt i maten träffar Linn och Farzad stjärnkocken Jonas Svensson. Genom skolning hos både Melker Andersson och Danyel Couet och som deltagare i Kockarnas Kamp 2017 berättar Jonas bland annat om spädbarnsfonden, sin kärlek till det asiatiska köket och hans resa till att idag driva fyra egna restauranger.

– Jag kan verkligen prata om mat dygnet runt, framförallt asiatisk matlagning. Det är ingen hemlighet att mitt hjärta slår lite extra för det asiatiska köket, säger Jonas.

Jonas Svensson har via skolning hos Melker Andersson och Danyel Couet samt deltagandet i Kockarnas Kamp 2017 öppnat de asiatiskt inspirerade framgångssagorna Miss Voon och Mr Voon i Stockholm, samt Miss Voon i Uppsala. Lyssnaren kan förvänta sig ett roligt samtal om mat som passar de flesta.

– Jag tycker att samtalet var riktigt bra. Det blev inte för nördigt vilket är lätt hänt när kockar pratar matlagning. Vi pratar mycket om min resa, både arbetsmässigt och privat, men också hur världen kopplas samman via mat och olika råvaror, avslutar Jonas.

Podcasten görs av oss på City Gross i samarbete med produktionsbolaget Munck.

Ladda ner Mitt i maten där poddar finns eller lyssna här.

Våra senaste nyheter

Varnings ikonAnslutningsproblem