Vi blir City med nytt koncept! (190523)

Med betoning på city, lanserar vi nu ett koncept med mindre butiker i stadskärnor. Vi kallar det City Gross Convenience - en matbutik med utbudet av en stormarknad, men med större tillgänglighet och fler kringtjänster.

City Gross Convenience är en matbutik i grunden, men med extra tjänster som förenklar vardagen. Som kund kommer du att kunna göra ärenden på ett och samma ställe och inte bara handla mat. Det kan exempelvis handla om ett apotek eller en kemtvätt.

Det nya konceptet blir våra första småbutiker och förutom ett brett sortiment, kommer vi även erbjuda måltidslösningar och möjlighet att hämta ut beställningar gjorda på nätet. Redan idag står vi för marknadens bredaste sortiment, med vårt svenska butiksstyckade kött, egna bageri och fokus på färskvaror. Nu ser vi till att du som kund kan ta del av utbudet även i stadskärnor oavsett om det är där du bor, eller bara är på tillfälligt besök.

Daniel Forss, ansvarig chef för City Gross berättar att butikerna kan skilja sig något beroende på vad som passar bäst på den lokala marknaden och läget.
- I grund och botten handlar det att komma ännu närmare våra kunder, säger han.

Nu blir vi för första gången en citybutik, något som känns naturligt i och med att vi faktiskt heter City Gross. De första butikerna beräknas öppna under 2020!

Våra senaste nyheter

Varnings ikonAnslutningsproblem