Premiär för vår podcast Mitt i maten (191024)

Den 21 oktober hade vår egen podcast Mitt i maten premiär. I tio avsnitt lär programledaren Farzad Farzaneh och stjärnkocken Linn Söderström känna profiler såsom Maxida Märak och Lilla Namo genom att tillsammans laga mat och samtala om deras förhållande till mat.

Varje avsnitt kretsar runt en maträtt som gästen har en speciell relation till. Linn lagar rätten tillsammans med gästen och under tiden förs ett samtal om mat och livet. Det första avsnittet gästas av artisten och människorättsaktivisten Maxida Märak, därefter följer artisten Lilla Namo, influencern Paula Rosas och en rad andra profiler.

– Det är lätt att prata med människor om mat. Alla har en relation till mat och deras smak säger väldigt mycket om vilka de är. Jag tycker att det är spännande att höra vad människor inte tycker om och vilken mat de undviker, berättar Linn.

Av de gäster som deltar i podcasten är långt ifrån alla kända för sin matlagning. Oavsett hur stor erfarenhet gästerna har av matlagning så har programledaren Farzad märkt att de har bra koll på maten de själva gillar och är intresserade av.

– Vi behöver ju alla äta. Man märker på våra gäster att de ofta har bättre koll på den mat de lagar än de själva tror, berättar Farzad.

Podcasten görs av oss på City Gross i samarbete med produktionsbolaget Munck.

Ladda ner Mitt i maten där poddar finns eller lyssna här.

Våra senaste nyheter

Varnings ikonAnslutningsproblem