Mina Sidor kan ha störningar fram till kl 17.00 då vi uppdaterarar citygross.se. Kontakta kundservice för frågor på tel. 0771 – 23 24 25 eller på mail: kundservice@citygross.se

Goda samarbeten

Vi tycker det är viktigt att bidra i den mån som det går. Det finns många eldsjälar ute i vårt land som gör riktigt bra saker för samhället och dem vill vi lyfta. För oss är det viktigt att samarbetet gör gott för människor. Vi tror på att ett bra sponsorskap handlar om gott samarbete och det åstadkommer man bäst tillsammans.

 

Vill du bli sponsrad av City Gross?

Vad roligt! Vi älskar när folk driver fantastiska initiativ som gör gott. För att vi eller några av våra City Gross-butiker ska sponsra ditt projekt vill vi gärna se en tydlig koppling till vår stora samarbetspartner Jontefonden. Vi försöker svara på alla sponsringsansökningar men ibland tar det lite tid. Tänk också på att vi bara tar emot ansökningar via våra formulär nedan. Då Jontefonden är vårt största fokus och där vi vill göra nytta kommer alla förfrågningar som inte matchar med deras syfte att avslås.

 

Fyll i formuläret nedan, och välj om du önskar sponsring från din lokala butik eller centralt. Beslutar vi oss sedan för att inleda ett samarbete vill vi gärna att ansökan ligger med minst 3 månaders framförhållning. En kopia på din ansökan kommer skickas till den epostadress som du fyller i nedan.

* Obligatoriska uppgifter

Varnings ikonAnslutningsproblem