Goda samarbeten

Vi tycker det är viktigt att bidra i den mån som det går. Det finns många eldsjälar ute i vårt land som gör riktigt bra saker för samhället och dem vill vi lyfta. För oss är det viktigt att samarbetet gör gott för människor. Vi tror på att ett bra sponsorskap handlar om gott samarbete och det åstadkommer man bäst tillsammans.

Vi samarbetar med Svenska Friidrott

För att ge barn och ungdomar en sundare livsstil arbetar vi tillsammans med lokala friidrottsföreningar runt om i Sverige och låter barn och ungdomar prova på olika friidrottsgrenar med fokus på att ha roligt. På så vis hoppas vi att idrotten blir ett naturligt inslag i deras uppväxt.

 

Vill du bli sponsrad av City Gross?

Vad roligt! Vi älskar när folk driver fantastiska initiativ som gör gott. För att vi eller några av våra City Gross-butiker ska sponsra ditt projekt vill vi gärna se en tydlig koppling till vår stora samarbetspartner Jontefonden. Vi försöker svara på alla sponsringsansökningar men ibland tar det lite tid. Tänk också på att vi bara tar emot ansökningar via våra formulär nedan. Då Jontefonden är vårt största fokus och där vi vill göra nytta kommer alla förfrågningar som inte matchar med deras syfte att avslås.

 

Kontakta din lokala butik för sponsorsamarbete.

Varnings ikonAnslutningsproblem