Meny
Se om vi kan leverera till dig

Sponsring

På City Gross ser vi sponsring som en naturlig och positiv del av vår marknadsföring. Huvudfokus för våra sponsorskap ligger på hälsa, miljö, barnfamiljer, socialt ansvarstagande och ett riktigt gott och givande samarbete. Gärna med en tydlig koppling till vårt brinnande matintresse.

Vi sponsrar gärna
- Motions- och idrottsprojekt
- Miljöprojekt
- Livsstils- och sociala projekt kopplade till mat
- Breda verksamheter där vi når ut till barnfamiljer

Vi sponsrar inte
- Enskilda individer
- Verksamheter som strider mot City Gross värderingar, etik och moral
- Riskfyllda aktiviteter och motor-, äventyrs- och kampsporter
- Politiska och religiösa verksamheter

Så ser ett givande sponsorskap ut
En avgörande och självklar del i alla våra sponsorskap är det goda samarbetet. Det viktigast är inte alltid att vår logotyp är synlig på lagtröjan eller i programbladet utan det vi åstadkommer tillsammans. Har ditt projekt även en tydlig koppling till vår verksamhet eller vårt fokusområde finns det goda chanser att vi vill sponsra dig. Förfrågningar rörande gratisprodukter godkänner vi i regel inte eftersom de inte lever upp till vår idé om ett meningsfullt sponsorskap. Vi strävar efter att besvara sponsringsansökningar inom ett par veckor och tar endast emot digitala ansökningar.

Några utvalda sponsorskap

Skånes Matfestival i Brösarp
Helgen den 20-22 maj 2016 samlas mat, dryck och kulinarisk kunskap från hela Skåne bland kullarna på Österlen. City Gross är långsiktig huvudsponsor och värd för matfestivalens kött-tema. Med fokus på svenskt, butiksstyckat kött, minskat matsvinn och grönare mat är målet att inspirera festivalbesökarna till en hållbar och lustfylld matvardag. De här värderingarna går hand i hand med City Gross satsningar.

Svensk Friidrott

Svensk Friidrott
Vårt samarbete med Svenska Friidrottsförbundet syftar till att ge barn och ungdomar en sundare livsstil. Tillsammans med lokala friidrottsföreningar runt om i landet låter vi barn och ungdomar prova på olika friidrottsgrenar på ett lekfullt sätt. På så vis hoppas vi att idrotten blir ett naturligt inslag i deras uppväxt.

SBQA

Svenska Grillfrämjandet
Svenska Grillfrämjandet, SBQA, har arrangerat Grill & BBQ SM samt Grill & BBQ VM i Göteborg 2013-2015. Det är en organisation som arbetar för att främja och utveckla grillintresset både i Sverige och internationellt. Ett syfte som rimmar väl med City Gross matfilosofi och gjort oss till huvudsponsor.

Svenska Grillandslaget
För ett perfekt grillresultat är det viktigt med fina råvaror och kött av högsta möjliga kvalitet. Allt färskt kött på City Gross är svenskt och styckat och malet på plats i butiken. Därför är det en stor ära att våra svenska grillhjältar väljer att samarbeta med oss.

Gothenburg Horse Show

Gothenburg Horse Show
En naturlig samlingsplats för hästintresserade världen över. Här möter vi svenska och internationella personer som är tokiga i allt som har med hästar att göra. Ett samarbete där vi får en chans att presentera vårt breda utbud av häst- och djurprodukter som vanligtvis återfinns i våra butiker.

Klicka här om din ansökan gäller Central sponsring
(hela Sverige)

Välj butik nedan om din ansökan gäller lokal sponsring:

Eskilstuna

Borås Bromma
Eskilstuna Falun
Gävle Halmstad
Helsingborg,ättekulla Hyllinge
Häggvik Hässleholm
Höganäs Höör
Jönköping Kalmar
Karlshamn Karlskrona
Kristianstad Kungens kurva
Landskrona Linköping
Ljungby Lund
Länna Helsingborg,berga
Vällingby Malmö Rosengård
Malmö Stora Bernstorp Mantorp
Norrköping Nyköping
Skara Staffanstorp
Sundsvall Trollhättan
Trelleborg Uddevalla
Uppsala Boländerna Uppsala Gränby
Värnamo Värmdö
Västerås Växjö
Ytterby Örebro

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner