Meny
Se om vi kan leverera till dig

Aktuella tävlingar

Märk ord i din butik och vinn ett kundvagnsrace. Under vecka 48 är Sveriges alla ordpoliser lite extra välkomna - det har nämligen smugit sig in ett gäng felstavningar och särskrivningar i våra butiker. Läs mer om tävlingen här.

Tävlingsvillkor

Tävlingen arrangeras av City Gross Sverige AB, org. nr 556597-2451, (”Butiken”) och pågår i alla City Gross 42st butiker. För info om var butikerna ligger, klicka här.

Tävlingsperiod

27.11.2017 – 03.12.2017

Vinst

Vinsten består av:
1:a pris: Ett kundvarvsrace – du får fylla en kundvagn med så många varor du hinner på 90 sekunder i den butik som du tävlat i och sedan ta med dig dessa varor hem. Max en vara av samma sort och allt måste vara kvar i vagnen efter de 90 sekunderna. Gäller livsmedel/ej specialvaror. Man får delegera till familjemedlem eller vän om man själv har svårt att genomföra ett kundvagnsrace.
2:a pris: 42st presentkort om 750kr, ett presentkort för varje butik. Du kan endast vinna presentkort i den butik som du tävlar i.
3:e pris: 42st presentkort om 500kr, ett presentkort för varje butik. Du kan endast vinna presentkort i den butik som du tävlar i.

 

Villkor för deltagande

 1. Deltagare i tävlingen under 18 år ska ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.
 2. Deltagare i tävlingen får inte vara anställd i Butiken.
 3. Deltagare i tävlingen intygar att de har rätt att till Butiken upplåta och överlåta i dessa villkor reglerade rättigheter samt att Butiken har rätt att använda tävlingsbidraget i enlighet med tävlingsvillkoren.
 4. Tävlingen går ut på att hitta felstavningar, felskrivningar och särskrivningar i City Gross butiker, lägga upp en rolig bild under tävlingens Facebookinlägg på den butiks Facebook-sida som man tävlar i samt vid bilden ange rätt antal fel och särskrivningar och motivera varför man ska vinna.
 5. Den som har alla rätt samt den bästa motiveringen tillsammans med en rolig bild vinner.
 6. Om inte rätt antal fel, eller rätt fel hittats så väljs den vinnare ut som ligger närmast med tillhörande motivering och bild.
 7. Vinnarna kommer att utses av en jury om fyra personer, alla anställda i Butiken. Juryns beslut kan inte överklagas.
 8. Vinnarna kommer att offentliggöras på respektive butiks Facebooks-sida den 11 december 2017. Vinnarna underrättas även i ett privat meddelande genom Messenger.
 9. Vinsten måste hämtas ut innan 31 december 2017. Vinst kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 10. Butiken förbehåller sig rätten att fritt använda insända bidrag och förekommande bilder och andra personuppgifter i reklam och offentliggöra och publicera vinnare och vinnande bidrag i marknadsföringssyfte och på sociala medier.
 11. Butiken förbehåller sig rätten att fotografera vinnaren i samband med tävlingen och fritt använda fotografierna, vinnarens namn och tävlingsbidrag i marknadsföringssyfte och på sociala medier.
 12. Butiken tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter som kan påverka deltagande i tävlingen eller dess slutresultat.
 13. Butiken förbehåller sig rätten att diskvalificera deltagare som agerar i strid med tävlingsvillkoren.
 14. Genom att delta i tävlingen godkänner de tävlande tävlingsvillkoren.

 

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter som lämnas i samband med tävlingen kommer uteslutande att behandlas av Butiken, som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Uppgifterna kommer att hanteras för att administrera och utse vinnare i den aktuella tävlingen och i förekommande fall användas för angivna reklam och marknadsföringssyften. Uppgifterna kommer bara vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla dessa syften. Du har rätt att en gång per kalenderår begära uppgift om vilka personuppgifter som Butiken behandlar om dig. Om dina personuppgifter behandlas i strid med gällande personuppgiftslagstiftning, har du också rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas. För att göra något av ovanstående eller för andra frågor rörande personuppgiftshantering och gällande personuppgiftslagstiftning, kontakta Butiken på 0451-480 00

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner