Meny
Se om vi kan leverera till dig

Aktuella tävlingar

Tävlingsvillkor Handla 3 gånger för 300 kr. Vecka 26-31

Tävlingen anordnas av Bergendahl Food AB. Tävlingen pågår på citygross.se från den 25 juli till och med den 5 augusti 2018. För att ha möjlighet att vinna ska du som förmånskund handla 3 gånger för 300 kronor. Du ska även komma med ditt bästa tips för hur man ordnar en fest för en 25-åring. Du måste ha fyllt 18 år för att vara med.

En jury bestående av representanter från Bergendahls Foods marknadsavdelning utser:
1 förstapristagare
5 andrapristagare
6 tredjepristagare
1 fjärdepristagare 

1 förstapristagare som vinner ett komplett Bäcklundakök från ELON, med utvalda vitvaror från Grundig till ett totalt värde av ca 70 000 kr. Vinnaren besöker en ELON-butik i sin närhet som levererar kök från Bäcklunda. Vilka butiker det gäller finns här: http://www.backlunda.se/butiker/. Butiken hjälper vinnaren att rita upp det önskade köket med snickerier från ELONs eget varumärke Bäcklunda Kök. Stommar, luckor, bänkskivor och blandare/ho ingår till ett värde av 30 000 kr. Ev. överstigande del betalas av vinnaren.  Till köket ingår dessutom utvalda vitvaror från Grundig till ett värde av 40 000 kr. Val av andra modeller än de utvalda, eller val av andra leverantörer ingår ej i vinsten utan bekostas av vinnaren. Frakt av kök till tomtgräns ingår. Montering eller andra hantverkstjänster ingår ej. 

5 andrapristagare som vinner en cykel från Skeppshult, modell Favorit, till ett värde av 7 800 kr.

6 tredjepristagare som vinner spapaket från Selma Spa till ett värde av 3 500 kr. Spapaketet gäller för 2 personer och innefattar I natt i dubbelrum under valfri veckodag med helpension, full tillgång till träning och alla bastu och bad. Eventuella behandlingar bokas och betalas av vinnaren.

1 fjärdepristagare som vinner 1 övernattning på Glostrup Park Hotel i Köpenhamn till ett värde från 1100 kr. Övernattningen gäller för 2 personer med ankomst valfri dag under resterande del av 2018. I övernattningen ingår följande:
• Dubbelrum (2 enkelsängar), ca 23 m².
• 1 frukostbuffé
• Fri entré till wellnesscenter.
• Gratis Wi-Fi.
• Ett barn under 5 år gratis i föräldrars säng.

Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas av marknadsavdelningen på Bergendahl Food AB och presenteras på citygross.se senast den 27:e augusti 2018. Anställda på Bergendahl Food AB och deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Genom att du deltar i tävlingen intygar du att du själv har uppfyllt tävlingskriterierna och samtycker till att Bergendahl Food AB publicerar ditt tävlingsbidrag och ditt namn i City Gross egna medier.

Bergendahl Food AB förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.

Här hittar du tävlingen

Tävlingsvillkor Instagram

Tävlingen anordnas av Bergendahl Food AB. Tävlingen pågår på Instagram från den 11 juni till och med den 9 juli 2018.

För att delta ha en härlig hemmabio med Fifty Shades Freed. Köp filmen på DVD, BD eller UHD, ta en bild när du och dina vänner tittar på filmen och ladda upp den på #citygrossfiftyshades, motivera varför just ni ska vinna i en kommentar i samma inlägg så är ni med och tävlar. Du måste ha ett öppet Instagramkonto, om du har dold profil kan vi inte se din bild. Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #citygrossfiftyshades godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. Du måste ha fyllt 18 år för att vara med.

En jury bestående av representanter från Bergendahl Foods marknadsavdelning utser 5 vinnare (1 förstapristagare och 4 andrapristagare).

Vinsten för förstapristagaren är ett presentkort på City Gross värt 20.000 kr. Vinsten går ej att byta mot kontanter. Vinsten för andrapristagarna är en Fifty Shades fotobok till alla deltagare på vinnarbilden.

Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas av marknadsavdelningen på Bergendahl Food AB via kommentarsfältet under respektive vinnande inlägg och presenteras på citygross.se senast v. 31 2018. Vinnarna kontaktas efter att tävlingen avslutats via Instagram. Anställda på Bergendahl Food AB och Universal Sony Home Ent. och deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har uppfyllt tävlingskriterierna. Bergendahl Food AB förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort inlägg som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.

Genom att du deltar i tävlingen samtycker du till att Bergendahl Food AB publicerar ditt tävlingsbidrag och ditt namn i City Gross egna medier.

Bergendahl Food AB förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.

Tävlingsvillkor fotboll (Avslutad)

Tävlingen anordnas av Bergendahl Food AB. Tävlingen pågår på Facebook från den 4 juni till och med den 24 juni 2018.

För att ha möjlighet att vinna ska du vara med i vårt quiz där får testa dina fotbollskunskaper. Du ska även tippa rätt land som kommer tvåa i sommarens fotbolls-VM samt ange ditt bästa fotbollsminne som en kommentar i tävlingens kommentarsfält. Du måste ha fyllt 18 år för att vara med.

En jury bestående av representanter från Bergendahl Foods marknadsavdelning utser 20 vinnare (10 förstapristagare och 10 andrapristagare).

Vinsten för förstapristagarna är boendepaket inkl skidhyra och liftkort till Branäs eller Kungsberget till ett värde av 15 000 kr. Du som vinnare väljer vilken ort som passar bäst – Branäs eller Kungsberget.

Njut av ett bekvämt boende precis bredvid liften och backen. Restaurangen når du i strumplästen och förbokar du skidorna så står de i skidförrådet och väntar på er när ni kommer. Det skall vara enkelt att vara ledig! I paketet ingår boende i sexbädds Ski Lodge i Branäs eller Kungsberget med skidhyra och liftkort för upp till fyra personer. Valfri period tor-sön eller sön-tor under följande veckor:
Vecka 50 (14-16/12)
Vecka 51 (21-23/12)
Vecka 2-5
Vecka 12-14

Vinsten för andrapristagarna är ett säsongskort till Vallåsen eller Ulricehamn till ett värde från 2 210 kr. Du som vinnare väljer vilken ort som passar bäst – Vallåsen eller Ulricehamn.

Åk skidor hur mycket och hur ofta du vill med säsongskort. Välj mellan Ulricehamn Ski Center eller Vallåsen. Kort väg till mer skidåkning!

Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas av marknadsavdelningen på Bergendahl Food AB via kommentarsfältet under respektive vinnande inlägg och presenteras på citygross.se senast den 23 juli 2018. Vinnarna kontaktas efter att tävlingen avslutats via Facebook. Anställda på Bergendahl Food AB och deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har uppfyllt tävlingskriterierna. Bergendahl Food AB förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort inlägg som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.

Genom att du deltar i tävlingen samtycker du till att Bergendahl Food AB publicerar ditt tävlingsbidrag och ditt namn i City Gross egna medier.

Bergendahl Food AB förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.

Här hittar du tävlingen

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner