Meny
Se om vi kan leverera till dig

Aktuella tävlingar

Tävla och vinn biljetter till årets stora matfest!

Tävlingen anordnas av Bergendahl Food AB. Tävlingen pågår från den 21 maj till och med den 30 maj 2018. För att kunna vinna ska du ha bidragit med en beskrivande text på ditt mest oväntade grilltips samt lämnat korrekta kontaktuppgifter. Du måste ha fyllt 18 år för att vara med. 

Priset är 2 biljetter till Grill- & BBQ EM/SM på Skånes Matfestival. Priset berättigar till ett inträde till Skånes Matfestival 8-10 juni 2018. Vinsten kan ej bytas ut mot kontanter eller andra produkter. 

En jury bestående av representanter från Bergendahl Foods marknadsavdelning utser tre vinnare för följande butiker: 

City Gross Halmstad

City Gross Helsingborg Berga

City Gross Helsingborg Ättekulla

City Gross Hyllinge

City Gross Hässleholm

City Gross Höganäs

City Gross Höör

City Gross Karlshamn

City Gross Karlskrona

City Gross Kristianstad

City Gross Landskrona

City Gross Ljungby

City Gross Lund

City Gross Malmö Rosengård

City Gross Malmö Stora Bernstorp

City Gross Staffanstorp

City Gross Trelleborg

City Gross Växjö 

Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas av lokal City Gross-butik via kommentarsfältet under respektive vinnande inlägg och presenteras på citygross.se samt aktuell butiks Facebook-sida senast den 1 juni 2018. Vinnaren kontaktas via Facebook. Biljetterna till Grill- & BBQ EM/SM och Skånes Matfestival hämtas i butiken mot uppvisande av giltig legitimation. Om inte vinnaren in hämtat ut biljetterna inom två dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Anställda på Bergendahl Food AB får inte delta i tävlingen.

Genom att du deltar i tävlingen samtycker du till att Bergendahl Food AB publicerar ditt tävlingsbidrag och ditt namn i City Gross egna medier.

Du hittar tävlingen på de utvalda butikernas lokala Facebooksida.

 

Tävla med din bästa grillflipp! (Avslutad)

Tävlingen anordnas av Bergendahl Food AB. Tävlingen pågår på Facebook från den 30 april till och med den 20 maj 2018. För att ha möjlighet att vinna ska du ha lämnat en kommentar i tävlingens kommentarsfält med en kort beskrivande text (exempelvis ”grillad gröt”) och bild på det mest oväntade du har grillat som blev en riktig hit, samt efter avslutad tävling lämnat korrekta kontaktuppgifter. Du måste ha fyllt 18 år för att vara med. 

En jury bestående av representanter från Bergendahl Foods marknadsavdelning utser tre vinnare; en förstapristagare, en andrapristagare och en tredjepristagare.

Vinsten för förstapristagaren är en Landmann grillchef kolgrill Tennesse 200 till ett värde av 2499 kr. Vinsten för andrapristagaren är en Landmann grillchef klot 57 cm i diameter till ett värde av 999 kr.
Vinsten för tredjepristagaren är en Landmann minigrill 37 cm blå till ett värde av 399 kr.

Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas av marknadsavdelningen på Bergendahl Food AB via kommentarsfältet under respektive vinnande inlägg och presenteras på citygross.se senast den 28 maj 2018. Vinnaren kontaktas efter att tävlingen avslutats via Facebook som sedan kan hämta ut vinsten i närmaste City Gross-butik. Om inte vinsten hämtats ut inom en vecka förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Anställda på Bergendahl Food AB får inte delta i tävlingen.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har tagit bilden. Bergendahl Food AB förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande, liksom bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång. 

Genom att du deltar i tävlingen samtycker du till att Bergendahl Food AB publicerar ditt tävlingsbidrag och ditt namn i City Gross egna medier.

Här hittar du tävlingen

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner