Meny
Se om vi kan leverera till dig

Aktuella tävlingar

Tävlingsvillkor - Vilken är din favoritmat från 90-talet?

Tävlingen anordnas av Bergendahl Food AB. Tävlingen pågår på Facebook från den 5 november 2018 till och med den 25 november 2018.

För att vara med och tävla ska du ta en bild på din favoritmat från 90-talet och lägga upp bilden i kommentarsfältet tillsammans med en motivering om varför just du ska vinna ett presentkort på ett boendepaket till Branäs eller Kungsberget. Du måste ha fyllt 18 år för att vara med.

Vinsten är boendepaket inkl skidhyra och liftkort till Branäs eller Kungsberget till ett värde av 15 000 kr. Du som vinnare väljer vilken ort som passar bäst – Branäs eller Kungsberget. Njut av ett bekvämt boende precis bredvid liften och backen. Restaurangen når du i strumplästen och förbokar du skidorna så står de i skidförrådet och väntar på er när ni kommer. Det skall vara enkelt att vara ledig!

I paketet ingår boende i sexbädds Ski Lodge i Branäs eller Kungsberget med skidhyra och liftkort för upp till fyra personer.

Valfri period tor-sön eller sön-tor under följande veckor:
Vecka 50 (14-16/12)
Vecka 51 (21-23/12)
Vecka 2-5
Vecka 12-14

En jury bestående av representanter från Bergendahl Foods marknadsavdelning utser två vinnare. Vinnarna meddelas senast den 30 november. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har uppfyllt tävlingskriterierna. Bergendahl Food AB förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort inlägg som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande. Genom att du deltar i tävlingen samtycker du till att Bergendahl Food AB publicerar ditt tävlingsbidrag och ditt namn i City Gross egna medier.

Bergendahl Food AB förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.

Allmänna tävlingsvillkor för tävlingar i sociala medier

City Gross ansvarar för samtliga tävlingar på denna sida, inga tävlingar är sponsrade, stöttade eller administrerade av eller knutna till Facebook. Tävlande ska vara över 18 år eller ha målsmans godkännande för att medverka samt vara bosatt i Sverige. Uppgifter inlämnade i samband med tävlingar används endast för att kunna administrera tävlingarna och sparas inte efteråt. De som tävlar behöver inte vara kunder hos City Gross. Om inget annat anges så utses vinnaren av en jury bestående av medarbetare på City Gross och beslutet går inte att överklaga. Vinsten går inte att byta mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Har du övriga frågor angående behandling av personuppgifter eller annat, vänligen kontakta vår kundservice via 0771-23 24 25.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner