Meny
Se om vi kan leverera till dig

Aktuella tävlingar

Tävlingsvillkor Handla 3 gånger för 300 kr. Vecka 26-31 (Avslutad)

Tävlingen anordnas av Bergendahl Food AB. Tävlingen pågår på citygross.se från den 25 juni till och med den 5 augusti 2018. För att ha möjlighet att vinna ska du som förmånskund handla 3 gånger för 300 kronor. Du ska även komma med ditt bästa tips för hur man ordnar en fest för en 25-åring. Du måste ha fyllt 18 år för att vara med.

En jury bestående av representanter från Bergendahls Foods marknadsavdelning utser:
1 förstapristagare
5 andrapristagare
6 tredjepristagare
1 fjärdepristagare 

1 förstapristagare som vinner ett komplett Bäcklundakök från ELON, med utvalda vitvaror från Grundig till ett totalt värde av ca 70 000 kr. Vinnaren besöker en ELON-butik i sin närhet som levererar kök från Bäcklunda. Vilka butiker det gäller finns här: http://www.backlunda.se/butiker/. Butiken hjälper vinnaren att rita upp det önskade köket med snickerier från ELONs eget varumärke Bäcklunda Kök. Stommar, luckor, bänkskivor och blandare/ho ingår till ett värde av 30 000 kr. Ev. överstigande del betalas av vinnaren.  Till köket ingår dessutom utvalda vitvaror från Grundig till ett värde av 40 000 kr. Val av andra modeller än de utvalda, eller val av andra leverantörer ingår ej i vinsten utan bekostas av vinnaren. Frakt av kök till tomtgräns ingår. Montering eller andra hantverkstjänster ingår ej. 

5 andrapristagare som vinner en cykel från Skeppshult, modell Favorit, till ett värde av 7 800 kr.

6 tredjepristagare som vinner spapaket från Selma Spa till ett värde av 3 500 kr. Spapaketet gäller för 2 personer och innefattar I natt i dubbelrum under valfri veckodag med helpension, full tillgång till träning och alla bastu och bad. Eventuella behandlingar bokas och betalas av vinnaren.

1 fjärdepristagare som vinner 1 övernattning på Glostrup Park Hotel i Köpenhamn till ett värde från 1100 kr. Övernattningen gäller för 2 personer med ankomst valfri dag under resterande del av 2018. I övernattningen ingår följande:
• Dubbelrum (2 enkelsängar), ca 23 m².
• 1 frukostbuffé
• Fri entré till wellnesscenter.
• Gratis Wi-Fi.
• Ett barn under 5 år gratis i föräldrars säng.

Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas av marknadsavdelningen på Bergendahl Food AB och presenteras på citygross.se senast den 27:e augusti 2018. Längre ned finner ni vinnarna. Anställda på Bergendahl Food AB och deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Genom att du deltar i tävlingen intygar du att du själv har uppfyllt tävlingskriterierna och samtycker till att Bergendahl Food AB publicerar ditt tävlingsbidrag och ditt namn i City Gross egna medier.

Bergendahl Food AB förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.


Grattis till vinnarna! Samtliga vinnare kommer att kontaktas via mail.

Förstapristagare
Niklas Hedin

Andrapristagare
Christer Ericsson
Sirpa Tuhkanen
Mats Boström
Jannike Koskinen
Anne Adolfsson

Tredjepristagare
Gerd Johansson
Gunilla Herlin
Tobias Lindgren
Jens Johansson
Eddie Nilsson
Mattias Frisk

Fjärdepristagare
Rebecka Hinn

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner