Just nu visas inte korrekt pris på en del av våra kampanjvaror, felsökning pågår. Lägger du en kampanjvara i varukorgen får du korrekt pris. Kontakta kundservice för frågor på tel. 0771 – 23 24 25 eller på mail: kundservice@citygross.se

Våra egna varumärken

Att få tillgång till en bra vara fast till ett ännu bättre pris, tycker vi är en självklarhet. Mat ska inte kosta skjortan. Genom att utveckla och sälja våra egna varor förstår vi hur mycket en vara ska kosta. Vi kan också hitta leverantörer som erbjuder produkter med riktigt hög kvalitet till låga priser. När vi kan erbjuda egna märkesvaror skapar vi en trygghet för dig som konsument genom att vi tar kontroll över produkten, tillverkningen och vilka som kvalificerar sig för att bli en godkänd leverantör. Idag kan vi stoltsera med tre egna varumärken, som är lika bra eller bättre än marknadsledaren och till ett ännu bättre pris. Budget – vårt smarta alternativ med lägst pris, Favorit – schyssta produkter utvalda med kärlek och omsorg, samt Favorit Finfina – vårt premiumsortiment som sätter extra guldkant på tillvaron. Hoppas du gillar!

Budget

Säj hej till Budget, vårt smarta egna varumärke i lågpriskategorin! Budget är produkter med enklare kvalitet och förpackningar till ett lägre pris än marknadsledaren. Utan att tumma på noga kvalitetskontroller, såklart. Att erbjuda ett brett lågprissortiment är i vår mening att visa omtanke för dig som kund. Du ska inte behöva byta affär om matbudgeten är stram.

Vi vill att du ska känna trygghet i att du alltid kan fylla din kundvagn med vad både hjärnan och hjärtat kommer överens om. Hoppas det smakar!

Handla ur vårt Budget-sortiment här!

Favorit

Tillåt oss att presentera Favorit, vår stolta utmanare i mediumsegmentet. Favorit är schyssta produkter utvalda med kärlek och omsorg till riktigt bra priser. Favorit vänder sig till dig som inte vill betala mer än nödvändigt för bra kvalitet och som vill ha ett okomplicerat köpbeslut.

När vi tog fram Favorit letade vi efter leverantörer världen över för att hitta varor som stämde överens med våra krav och värderingar. När vi hittat produkter vi gillade, ja då började en massa tester. Det smakades, provades, skickades på analyser och blindtestades. Det tog nästan ett år innan våra kräsna smaklökar var nöjda och vi slutligen hittat våra favoriter. Samma resa görs fortfarande för varje ny produkt i sortimentet.

Idag finns det nästan tusen olika Favorit-produkter i hyllan, som alla har sina egna uttryck beroende på vilken kategori de tillhör. Vilken är din favorit?

Handla ur vårt Favorit-sortiment här!

Favorit Finfina

Favorit Finfina är vårt premiumsortiment som sätter guldkant på tillvaron. Valt med omsorg för speciella tillfällen när du vill dela matupplevelsen med andra eller när du bara vill lyxa till det lite extra.

Vi har handplockat produkter där hantverk och kvalitet är förutsättningar för den goda smaken. Många av producenterna är småskaliga familjeföretag, jordbruk som gått i arv i generationer eller recept som delats från generation till generation. 

Råvaran är noga utvald. Antingen för sin specifika karaktär, som med vår choklad. Eller baserat på området, som att våra olivoljor pressats av gårdarnas egna olivskördar. Solen har satt sin prägel på marmeladerna, endast solmogen frukt och socker bidrar till de härliga smakerna. 

Favorit Finfina passar perfekt när du vill unna dig något extra eller njuta tillsammans med familj och goda vänner. Hoppas det smakar!

Handla ur vårt Favorit Finfina-sortiment här!

Kvalitetssäkrat i alla led

På vår kvalitetsavdelning ser vi till att alla fabriker som vi jobbar med är kvalitetscertifierade och att ingredienser är rätt deklarerade, och självklart tillåtna, i Sverige. För att säkra att våra egna varumärke lever upp till förväntningar ser vi till att alla våra inköpare har ett nära samarbete med producenter i alla delar av världen. För vi vill jobba med producenter som delar vår syn. 

Vi måste alltid tänka på miljön och sätter den i främsta rummet. Därför jobbar vi till exempel med märkningen Äkta, så mycket som vi bara kan. Dessutom samarbetar vi med Synovate som låter kunderna prova våra produkter. Allt för att kvaliteten ska bli bästa möjliga. 

Varnings ikonAnslutningsproblem