Nybakat bröd – direkt från ugnen

Vad går egentligen upp mot doften av nybakat bröd? Är det ett saftigt surdegsbröd som gräddas, eller kanske klassiska frallor? Visst vattnas det i munnen vid blotta tanken. 
Våra butiker lägger extra stort krut på att erbjuda dig ett extra brett sortiment av nybakat bröd.
Varje morgon bakas det nya bröd som du sen hittar ute i butiken. 

Våra bagare

Bakom ett riktigt gott bröd finns en riktigt duktig bagare. Som bakar med stor omtanke och kunskap. En som vaknar till liv långt före oss andra och beger sig iväg till bageriet för att se till så att du har ditt favoritbröd när du kommer till City Gross. Är inte det kärlek? Inte konstigt våra bröd är så populära.

När du handlar City Gross eget bröd behöver du inte vara orolig för att brödet packats och transporterats över hela landet. Alla bröd under vår märkning bakas lokalt i varje butik. Dessutom sparar vi på så mycket ström som det bara går och tänder enbart bageriavdelningen, inte hela butiken, när vi bakar tidiga morgnar.

Nu när du vet det. Vad för typ av bröd är du sugen på idag?

Älskade surdegsbröd!

Bröd ska bakas med kärlek. Och framför allt ska riktigt bra kärleksbakat bröd vara tillgängligt för alla. 

När vi installerade stenugnar i alla våra butiker, gick tankarna precis så här. På så vis skulle vi kunna erbjuda surdegsbröd, bakat av våra bagare i våra egna butiker och du skulle kunna njuta av ett riktigt gott hantverksbröd utan att behöva stå i långa köer till trendiga bagerier.

Det bröd som bakas i våra butiker görs med stor handkraft och vi ser inte bortom traditionella bakningstekniker, som långa jästider. Dessutom har vi installerat riktiga surdegstankar i våra butiker för att förvara ”mamman” i rätt temperatur och på så vis håller vi också surdegen levande.

Visste du till exempel att vi har sju olika bröd från en och samma surdeg i sortimentet?

”Mamman till alla våra surdegsbröd härstammar från ukrainska Jalta vid Svarta Havets kust”

Bröd åt alla!

I alla våra butiker ska du enkelt kunna hitta ett bröd som passar dig. Därför märker vi tydligt upp innehållet i våra egna bröd som bakas i butik. Leta efter ingrediensskyltarna i våra butiker. 

Tårtor för alla tillfällen

I vårt bageri hittar du även en konditoriavdelning. Där har våra konditorer skapat fantastiska tårtor som gjorda för vilken stor dag som helst. Få en gräddig prinsesstårta i din favoritfärg eller varför inte en fyllig moussetårta, kanske är det mer din melodi. Beställ direkt online, eller i din butik, senast tre dagar innan du tänkt hämta upp din tårta.

Kom förbi vårt bageri på City Gross och inspireras. 

Varnings ikonAnslutningsproblem