Fråga din lokala köttmästare – som i en riktig köttbutik

Vi tycker att filosofin bakom en riktigt klassisk köttbutik passar lika bra för en stormarknad. Därför har vi köttmästare i alla våra butiker som styckar vårt svenska kött på plats. Våra köttmästare finns även tillgängliga för dig så du ska kunna få råd om vilket kött som passar just dig och hur det bäst tillagas.  

På City Gross värnar vi om våra svenska bönder.
Läs längre ner om hur vi bidrar till en trygg framtid för våra svenska uppfödare.

” Ett sätt att snabba på processen och få fläsket riktigt saftigt och mört är att koka det innan grillningen.
Gärna i vatten som fått smak av äppelmust eller vin.”

Svenskt kött-märkningen

När du handlar i vår butik ska du enkelt kunna göra medvetna val. Därför samarbetar vi med Svenskt kött för att se till så vårt svenska kött är behandlat med den omsorg som det förtjänar. Så när du håller ett kött från City Gross i handen, med Svenskt kött-märkningen, då vet du att djuret är fött, uppfött, slaktat, förädlat och förpackat i Sverige. Ett riktigt svenskt kött – helt enkelt.

Kött när det är som bäst

Vi älskar svenskt kött! Men mattrender och helgtraditioner har gjort att tillgången på svenskt kött inte möter vår stora efterfrågan. Därför har vi valt att stötta upp vårt breda sortiment av svenskt kött, med ett mindre utbud importerat kött. På så vis kommer vi kunna fortsätta erbjuda dig som handlar hos oss mer valmöjligheter, flera prisalternativ och delikatesser. Till exempel kommer vi kunna sälja lamm, året om!

Vårt fokus har alltid legat på att leverera bra kött, det kommer vi inte att kompromissa med.  Så att kunna erbjuda premiumprodukter som svenskt butiksstyckat kött och riktigt högkvalitativa produkter som till exempel som Aberdeen-kött från Australien, är för oss självklart. 

Varnings ikonAnslutningsproblem