En godare jul börjar nu

Tre sorters julgodis på 30 min? Ja du läste rätt! Här kommer recepten och tipsen som kommer göra dina julförberedelser extra goda och enkla. Allt för en godare jul. Jag har dessutom gjort nya smarriga recept både till det gröna julbordet och den enkla glöggfesten. Varför inte göra en vacker salladskrans till julaftonskvällen eller imponera med en glöggcocktail med sorbet och bubbel till glöggminglet?

Så ha nu en underbar julhelg, krama en tomte, slå in julklapparna i extra fint papper och njut av julledigheten. Det ska i alla fall jag!

Kolla in mina receptfilmer

INSPIRATION

Läser en massa och frossar i instagram-mat. Det finns många fina konton att följa och hämta inspiration ifrån. Mina tonåringar har inspirerat mig att följa flera olika youtubers som Binging with Babish. Att laga mat tematiskt är otroligt kul. Det kan vara teman allt ifrån enkelt italiensk till mat hämtat från någon tv-serie. Sen är det asiatiska köket en outsinlig källa att ösa ur.

KORT OM MIG

Bor: Gamla Väster i Malmö

Gör: Matkreatör på City Gross

Familj: Man och tre barn i åldrarna 21, 16 och 11

Intressen: Allt som rör mat, färg och form. Älskar att prova nya rätter och dyka ner i olika kök. Är en loppisentusiast och letar ständigt efter fyndet och klänningen med rätta mönstret. Lagar mycket mat utomhus och tältar med familjen.

Favoritmat: Det asiatiska köket återvänder jag alltid till och nu är regionen Szechuan i fokus hemma hos mig. Till vardags tackar jag aldrig nej till en god risotto.

Varnings ikonAnslutningsproblem