Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.

Inspireras av vår matkreatör

Följ med Sara på en smakresa och upptäck nya spännande recept som du vill laga igen och igen och igen. Varje vecka skapar vår matkreatör nya recept som är enkla att laga, med bra råvaror och till riktigt schyssta priser. Alla recept går att beställa på vår hemsida, dessutom hittar du några av dem i våra populära matkassar.

Vem är vår matkreatör?

Sara

Som matbloggerska, kokboksförfattare och inspiratör har Sara många strängar på sin lyra. Inte minst är hon också en av de mest idérika matkreatörer vi mött. Med Sara som kreatör för våra matkassar kan vem som helst bli en stjärnkock, med enkla och smarta recept.  

”Det ska vara enkelt och roligt att laga god mat.”

Inspiration till riktigt schyssta priser

Vad är du sugen på idag? Inspireras av goda favoriter i ny tappning, skapade av vår matkreatör. Det är när inspirationen flödar som stunden i köket blir roligare. Samtidigt ska det också vara enkelt. Och till riktigt schyssta priser. Visste du att när du hittat ett recept du gillar kan du beställa hem det direkt. Klicka på receptet så hamnar det direkt i din varukorg. 

Upptäck våra matkassar

Flera av vår matkreatörs recept hittar du också i matkassarna. Välj och vraka bland Sveriges bredaste utbud av matkassar. Alltid fyllda med färska råvaror av bästa kvalitet, mycket grönt, färskt svenskt kött och fisk från hållbara stånd. Nu är det bara det här med att välja matkasse…

Till matkassarna »

Varnings ikonAnslutningsproblem