Rör om i grytan med höstens bästa färskvaror!

Nu är det äntligen dags för en av årets mustigaste matsäsonger. Hösten! Hemma hos mig puttrar vegetariska grytor, fiskgrytor, köttgrytor, långkok och storkok, enkla som avancerade. Här delar jag med mig av mina bästa grytor och i en del recept tipsar jag också om vilket protein som passar. Då kan du själv välja vad som passar dig! Jag hoppas att detta ger dig inspiration till god, enkel och smart höstmat för matlådan, festmiddagen och till vardags. Så börja hösten med att röra om i grytan!

 

För inspiration och tips, följ vår YouTube-kanal.

Kolla in mina receptfilmer

INSPIRATION

Läser en massa och frossar i instagram-mat. Det finns många fina konton att följa och hämta inspiration ifrån. Mina tonåringar har inspirerat mig att följa flera olika youtubers som Binging with Babish. Att laga mat tematiskt är otroligt kul. Det kan vara teman allt ifrån enkelt italiensk till mat hämtat från någon tv-serie. Sen är det asiatiska köket en outsinlig källa att ösa ur.

KORT OM MIG

Bor: Gamla Väster i Malmö

Gör: Matkreatör på City Gross

Familj: Man och tre barn i åldrarna 21, 16 och 11

Intressen: Allt som rör mat, färg och form. Älskar att prova nya rätter och dyka ner i olika kök. Är en loppisentusiast och letar ständigt efter fyndet och klänningen med rätta mönstret. Lagar mycket mat utomhus och tältar med familjen.

Favoritmat: Det asiatiska köket återvänder jag alltid till och nu är regionen Szechuan i fokus hemma hos mig. Till vardags tackar jag aldrig nej till en god risotto.

Varnings ikonAnslutningsproblem