Inspireras av våra matkreatörer

Följ med Tina och Sara på en smakresa och upptäck nya spännande recept som du vill laga igen och igen och igen. Varje vecka skapar våra kreatörer nya recept som är enkla att laga, med bra råvaror och till riktigt schyssta priser. Alla recept går att beställa på vår hemsida, dessutom hittar du några av dem i våra populära matkassar. 

Vilka är våra matkreatörer?

Tina

Vi tycker det är superroligt att få ha Tina hos oss som en av våra superkreatörer. Som programledare, kocktävlingsvinnare, kokboksförfattare och Årets Svenska Kvinna är det faktiskt en riktig ära. Med Tina som matkreatör på City Gross, med sina spännande idéer och positiva humör, kan det inte bli annat än bra. 

 

Sara

Som matbloggerska, kokboksförfattare och inspiratör har Sara många strängar på sin lyra. Inte minst är hon också en av de mest idérika matkreatörer vi mött. Med Sara som kreatör för våra matkassar kan vem som helst bli en stjärnkock, med enkla och smarta recept.  

”Det ska vara enkelt och roligt att laga god mat.”

Inspiration till riktigt schyssta priser

Vad är du sugen på idag? Inspireras av goda favoriter i ny tappning, skapade av våra matkreatörer. Det är när inspirationen flödar som stunden i köket blir roligare. Samtidigt ska det också vara enkelt. Och till riktigt schyssta priser. Visste du att när du hittat ett recept du gillar kan du beställa hem det direkt. Klicka på receptet så hamnar det direkt i din varukorg. 

Upptäck våra matkassar

Flera av våra matkreatörers recept hittar du också i matkassarna. Välj och vraka bland Sveriges bredaste utbud av matkassar. Alltid fyllda med färska råvaror av bästa kvalitet, mycket grönt, färskt svenskt kött och fisk från hållbara stånd. Nu är det bara det här med att välja matkasse…

>Till matkassarna<

Varnings ikonAnslutningsproblem