En lyckad grillning börjar med de bästa färskvarorna

Korv med bröd, saftigt kött, burgare och grönsaker. Marinader, såser och himmelskt goda kryddsmör. Ja, nu är det verkligen hög tid att inviga grillsäsongen. En av de viktigaste sakerna att tänka på vid grillning är att välja riktigt bra färskvaror. För en lyckad grillning börjar med de bästa färskvarorna, eller hur? Säsongens roligaste grillutmaning är utan tvekan tacos. Jag har tagit fram flera recept som är klippt och skurna för en trevlig stund med familjen och vännerna kring grillen. Vad sägs om crunchy taco med biff eller guacamolerullar med mozzarella? Missa heller inte min personliga favorit: vietnamesiska pannkakor med hoisinfläsk och limedressing.

Lycka till med grillningen!

För inspiration och tips, följ vår YouTube-kanal.

Kolla in mina receptfilmer

INSPIRATION

Läser en massa och frossar i instagram-mat. Det finns många fina konton att följa och hämta inspiration ifrån. Mina tonåringar har inspirerat mig att följa flera olika youtubers som Binging with Babish. Att laga mat tematiskt är otroligt kul. Det kan vara teman allt ifrån enkelt italiensk till mat hämtat från någon tv-serie. Sen är det asiatiska köket en outsinlig källa att ösa ur.

KORT OM MIG

Bor: Gamla Väster i Malmö

Gör: Matkreatör på City Gross

Familj: Man och tre barn i åldrarna 21, 16 och 11

Intressen: Allt som rör mat, färg och form. Älskar att prova nya rätter och dyka ner i olika kök. Är en loppisentusiast och letar ständigt efter fyndet och klänningen med rätta mönstret. Lagar mycket mat utomhus och tältar med familjen.

Favoritmat: Det asiatiska köket återvänder jag alltid till och nu är regionen Szechuan i fokus hemma hos mig. Till vardags tackar jag aldrig nej till en god risotto.

Varnings ikonAnslutningsproblem