One pot - allt i ett

Har du alltid drömt om enklare sätt att laga mat? Tänk om det gick att lägga ner allt i kastrullen, grytan eller stekpannan? Inte så komplicerat - det finns ju one pots! När du gör en one pot lägger du i en massa gott, låter det puttra och du får mindre disk, mer tid och en riktigt god middag. Enkelt, klimatsmart, snabbt och en lättare vardag.

Spana in alla recepten nedan! 

varfor_onepot_845x360.jpg

Varför one pot?

Det här är väl inte så nytt, tänker du kanske. Nej, one pot eller “allt i en gryta” är ett beprövat matlagningssätt, men precis med så mycket annat i livet glömmer vi snabbt hur enkelt det kan vara att laga mat. Du kanske har ont om tid, orkar inte med en massa disk eller behöver ladda matlådor för veckan. Då är det ju himla bra med en massa goda recept på one pots!

Spaghetti "one pot wonder" med kyckling och fetaostsmulor

Spaghetti_one_pot_wonde_med_kyckling_och_fetaostsmulor.jpg

Smaka på Medelhavet! I den här allt i ett-grytan får spaghetti sällskap av körsbärstomater, rucola, kyckling och fetaost. I med allt i kastrullen sedan sätter du på valfri matlagningsmusik medan du väntar.

Till receptet

One pot wonder

recept_onepot_wonder_450x300.jpg

Som namnet antyder är just det här receptet ett underverk. Här lägger du i pasta, broccoli, oliver, mozzarella och kryddor. Sedan drömmer du om något trevlig plats medan du äter.

Till receptet

One pot med krämig svamp

recept_kramig_svamp_450x300.jpg

Kan du inte få nog av svamp? Då ska du sätta kastrullen på spisen och lägga i champinjoner, körbärstomater och pasta. För att få den riktigt krämig följer creme fraiche och pesto med också.

Till receptet

One-pot med tomater och korv

recept_tomater_korv_450x300.jpg

Ett enkelt och gott recept på lite extra kryddig korv ger vardagsmaten lite extra lyft. Prova själv.

Till receptet

One pot med korv & bacon

recept_korv_bacon_450x300.jpg

Önskar du en mustig one pot med härliga smaker som fått gosa ihop sig ett tag i grytan? Då är denna one pot ett måste!

Till receptet

Veckans erbjudanden

duka_banner_845x360.jpg

Snygg matförvaring från DUKA

I våra butiker hittar du ett brett utbud av snygga matlådor från Duka. De finns i olika storlekar och tål maskindisk. Så nästa gång du är i en City Gross-butik, se till att handla hem praktiska matlådor som även kan frysas in.

Test

Varnings ikonAnslutningsproblem