Påsk - en tid att umgås

Äntligen är en av årets härligaste högtider här! Påskägg ska fyllas och målas, ris plockas och givetvis ska mat inhandlas. Hemmet förvandlas till en färgglad oas med påskpynt och dekorationer. Påsken är verkligen en tid att umgås och vi har tagit fram massor av idéer samt inspirerande recept för påskens alla måltider. Missa inte vår fantastiskt vackra påsktårta – en ljuvlig Pavlova som vi dekorerat med godisägg och bär.

Glad påsk!

Färga ägg med naturliga ämnen

Vem visste att några bitar rödkål kan färga ägg i en vacker blå nyans? Låt skalrester från lök och rödbetor förvandla äggen i olika färger. Du kan också använda blåbär eller färsk gurkmeja för att få fina färgglada ägg – helt naturligt.

Läs mer om hur det går till och se vår instruktionsfilm här

färga ägg

Gå efter äggklockan

För att få till ägget precis som du vill behöver du bara ställa klockan efter det ägg som ser godast ut enligt vår framtagna äggklocka. Lägg ner i kokande vatten.

Grava lax

Handla hem påskgodis

Inför påsken och vårens alla fester – beställ Catering

Vill du beställa en buffé till påskbordet, studenten eller till ett jubileum? I våra delidiskar kan du välja mellan allt från traditionella smörgåstårtor till fantastiska bakverk och det bästa är att de görs direkt i butik av vår personal.

Läs mer här

Varnings ikonAnslutningsproblem