7 goda påskdesserter

Gör påsken till en smakfest! Bjud på den godaste desserten som affogato med saltkaramell, citronmousse eller en smarrig nougatpannacotta. Här finns påskdesserter i glas, som minitårtor och i skålar. Det är bara att inspireras och börja planera!

Recept

Påskdessert i glas, lyxiga och enkla efterrätter – här finns alla recept du behöver. Bjud på fattiga riddare eller nougatpannacotta. Det är bara att välja och vraka från denna lista:

receptbild_citrontarte_med_marräng_475x450px.jpg
Citrontarte med maränggul_pil.jpgDenna dessert kan du göra flera små av eller en stor. Här möts citron och maräng i en härlig blandning och du an vara säker på att dina gäster kommer uppskatta den.

receptbild_citronmousse_med_jordgubbar_475x450px.jpg
Citronmousse med jordgubbar och rostad vit chokladgul_pil.jpgEn ljuvlig efterrätt är citronmousse som du serverar med jordgubbar och vit choklad. Allt för en sockersöt dröm efter påskmiddagen.

Receptbild_paskdessert_ricotta.png
Fattiga riddare med blåbärssylt & ricottagräddegul_pil.jpgHär är en efterrätt som är perfekt till barnfamiljen! Fattiga riddare går alltid hem, antingen som frukost eller som dessert.

receptbild_Morotscroissant_475x450px.jpg
Morotscroissant med hallonmoussegul_pil.jpgÅrets sötaste croissanter! Det är enklare än vad du tror att göra. Ta en bit folie som du formar till en strut. Sedan virar du remsor av färdig smördeg runt struten och bakar av i ugnen.

receptbild_citronmousse_475x450px.jpg
Citronmoussegul_pil.jpgEn sötsyrlig efterrätt sitter fint efter påskbordet. Prova citronmousse! Enkel, snabblagad och himmelskt god.

receptbild_nougatpannacotta_475x450px.jpg
Nougat-pannacotta med jordgubbar och myntagul_pil.jpgBara namnet får det att smälta i munnen och var får vi nougat-smaken ifrån? Jo, Nutella. Denna dessert är perfekt efter en påskmiddag för dig som gillar nougat och bär.

receptbild_salt_karamell_afflegato_475x450px.jpg
Salt karamell affogatogul_pil.jpgDen italienska kaffedesserten affogato är ett måste får dig som hellre vill ha något mindre sött till efterrätt. Här fylls den upp med en saltig smak och karamell.

Gott till påsk

Varnings ikonAnslutningsproblem