Filmdags med recept!

Vi gillar att prata säsong och att lyfta allt gott som skördas i detta nu. Och då kan det vara så att du just i detta ögonblick längtar efter en ny säsong av din favoritserie? Du kanske har drabbats av en nostalgitripp och bestämt dig för att se om en gammal trotjänare? Eventuellt väntar du tålmodigt på att den nya storfilmen ska ha premiär?

Så känner vi på City Gross inför säsongens alla färskvaror som ska släppas och därför tänkte vi förena film- och seriesäsongen med recept. Här hittar du klassiska filmer med tillhörande recept som förhöjer din höststämning.

Slå på tv:n och låt filmmyset börja!

Game of Thrones: High garden sallad med champagnevinägrett

Brace yourself! Vi vet att det är många som saknar Game of Thrones så se om serien och bjud på en sallad inspirerad av Tyrells trädgård.

Till receptet

Vänner: Meatball Sub

We Were On A Break! Vi bevakar så klart den omskrivna Friends Reunion och till dess bjuder vi på Italian Meat ball sandwich, inspirerat av Vänner.

Till receptet

May the force be with you

För länge sedan, i en galax långt, långt borta… inledningen till Star Wars-filmerna sätter oss i händelsernas centrum. I år är den stora snackisen The Mandalorian med Baby Yoda i fokus. Vi har självklart den rätta maten att servera till serien: Baby Yoda-ägg!

Till receptet

Nästa filmrecept släpps den 6 november.

Varnings ikonAnslutningsproblem