Meny
Se om vi kan leverera till dig
Fisk- och grönsakswok

Fisk- och grönsakswok

2 personer
20 min

INGREDIENSER
125 g äggnudlar
0,5 förp wokbas
0,5 msk rapsolja
300 g torsk
1 tsk flytande margarin
1 tsk flytande honung
0,5 tsk malen ingefära
1 msk japansk soja

GÖR SÅ HÄR:
1. Koka äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
2. Hetta upp en stekpanna/wokpanna med olja och woka grönsakerna (dela ev upp i ett par omgångar beroende på hur stor panna du har).
3. Dela fisken i bitar och stek i margarin.
4. Blanda grönsaker och fisk och vänd ner honung, ingefära och soja. Servera med nudlarna.

Tips!
Blanda samman honung, ingefära och soja innan du häller ner det i woken. Då kan du smaka av och se om du vill öka på med något för att få den smak du gillar innan du blandar det med woken. Sesamfrön är gott att strö över vid servering.

 

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner