Meny
Se om vi kan leverera till dig
Fisk i kokosmjölk

Fisk i kokosmjölk

2 personer
20-30 min

INGREDIENSER
1 dl basmatiris
0,25 st purjolök
125 g morötter
1 tsk flytande margarin
1 dl vatten
0,25 st fiskbuljongtärning
1 dl kokosmjölk lätt
1 tsk grön currypasta
300 g torsk
0,25 förp sockerärter
salt
peppar

GÖR SÅ HÄR:
1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
2. Strimla purjolök och morot. Fräs mjukt i margarin i en gryta.
3. Tillsätt vatten, buljongtärning, kokosmjölk och currypasta. Låt koka upp. Smaka ev av med mer currypasta.
4. Skär fisken i bitar och lägg ner i grytan. Sjud ca 5 minuter tills fisken är klar. Strimla sockerärterna och lägg ner i grytan. Smaka av med salt och peppar.
5. Servera med ris.

Tips!
Byt ut ris mot nudlar. Skaka burken med kokosmjölk innan du öppnar den. Det går bra att frysa in den mängd du inte använder.

 

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner