Meny
Se om vi kan leverera till dig
Tacofiskgratäng

Tacofiskgratäng

2 personer
30-40 min

INGREDIENSER
1 dl bulgur
300 g torsk
0,5 tsk flytande margarin
0,25 tsk salt
1,25 dl matlagningsgrädde 4%
0,75 dl salsa medium
0,25 påse riven ost 24%
125 g morötter
1 dl tortillachips

GÖR SÅ HÄR:
1.Sätt ugnen på 200°. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
2.Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta.
3.Blanda matgrädde med salsa och riven ost. Häll blandningen över fisken. Gratinera i ugn i ca 10-15 minuter. Lägg på krossade tortillachips efter halva tiden.
4.Servera fisken med bulgur, morötter och ev salsan som blev över.

Tips!
Dela fiskbiten i två delar om den är väldigt tjock, då går tillagningen fortare och fisken blir jämnare tillagad. Byt ut bulgur mot ris eller gör potatismos att servera till.


Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner