Meny
Se om vi kan leverera till dig
Asiatiska fishcakes med nudlar

Asiatiska fishcakes med nudlar

4 personer
30-40 min

INGREDIENSER:
Fishcakes
500 g torsk
1,5 msk röd currypasta
0,5 lime
1 ägg
0,5 tsk salt
1 msk rapsolja

Nudlar
250 g glasnudlar
0,5 röd chili
1 tsk sesamolja
1 lime
0,5 msk fisksås (orientalisk)
1 tsk socker
1 kruka koriander
1 strut rädisor
1 förp sockerärter

2 msk sweet chilisås

GÖR SÅ HÄR:
1. Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna under rinnande vatten.
2. Lägg torsk, currypasta, pressad lime, ägg och salt i en mixer och kör till en grov smet.
3. Hetta upp olja i en panna och stek små fiskbiffar.
4. Vispa ihop finhackad chili, sesamolja, pressad lime, fisksås och socker till en dressing. Häll dressingen över svalnade nudlar och blanda ner koriander. Hyvla rädisor tunt med en mandolin och strimla sockerärterna, blanda ner i nudlarna.
5. Servera fiskbiffarna med nudlar och sweet chilisås.

Tips
Toppa nudlarna med grovhackade salta jordnötter. 1 msk har 2 SmartPoints.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner