Meny
Se om vi kan leverera till dig
Lax- och spenatpasta

Lax- och spenatpasta

4 personer
20-30 min

INGREDIENSER
250 g spaghetti
500 g lax
2 tsk flytande margarin
salt
peppar
0,5 lime
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 tsk flytande margarin
70 g bladspenat
150 g körsbärstomater
2 dl fraiche 5%
0,5 tsk muskotnöt

GÖR SÅ HÄR:
1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2. Skär laxen i mindre bitar. Hetta upp margarinet och bryn laxbitarna hastigt ett par minuter. Kryd-da med salt, peppar och citronsaft. Ta upp laxen ur pannan.
3. Skala och finhacka lök och vitlök, fräs i marga-rin. Lägg ner spenaten och låt fräsa med ett par minuter.
4. Halvera tomaterna och lägg ner tillsammans med fraiche i pannan med spenaten. Krydda med salt, peppar och muskot.
5. Blanda ner pasta och lax och servera.


Tips!
Det är gott att smaksätta med färska eller torkade örter.

 

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner