Meny
Se om vi kan leverera till dig
Lax med romsås

Lax med romsås

4 personer
30-40 min

INGREDIENSER:
500 g lax
2 tsk flytande margarin
2 msk flingsalt
800 g potatis
1 knippe sparris
1 påse maché

Romsås:
2 dl fraiche 5%
4 msk lättmajonnäs
0,5-1 burk röd caviar
0,5 förp dill
peppar

GÖR SÅ HÄR:
1. Blanda fraiche, majonnäs, caviar och hackad dill till en sås. Smaka av med peppar och ställ kallt till servering.
2. Koka potatisen.
3. Hetta upp ett stekjärn, ringla på margarin och strö på saltet. Halstra fisken med skinnsidan nedåt i ca 3 minuter, vänd på fisken och stek ytterligare ca 30 sekunder.
4. Koka sparrisen hastigt i lättsaltat vatten.
5. Servera fisken med potatis, romsås, sparris och sallad.

Tips!
Börja med halva burken caviar och smaka dig fram till hur mycket du vill ha i såsen. Det är även gott med 1-2 droppar tabasco i såsen.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner