Meny
Se om vi kan leverera till dig
Pasta med skinkschnitzel

Pasta med skinkschnitzel

2 personer
20-30 min

INGREDIENSER:
100 g tagliatelle
300 g skinka i bit
0,5 purjolök
125 g champinjoner
0,5 msk rapsolja
2,5 dl vatten
0,5 grönsaksbuljongtärning
0,75 dl matlagningsgrädde 10%
salt & peppar
muskotnöt
0,5-1 tsk mejram

GÖR SÅ HÄR:
1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2. Strimla skinkan och purjolöken och dela svampen i fjärdedelar.
3. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn köttet. Tillsätt purjo och svamp och fräs vidare i ca 5 minuter. Tillsätt vatten och buljongtärning och låt koka upp.
4. Rör ner matlagningsgrädde. Smaka av med salt, peppar, muskotnöt och mejram. Vänd ner allt i pastan.

Tips!
Spara gärna lite av det gröna på purjolöken, skär det i tunna strimlor och strö det över pastan innan servering, ser fint ut och ger lite extra krisp.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner