Meny
Se om vi kan leverera till dig
Skinklasagne

Skinklasagne

2 personer
45+ min

INGREDIENSER
0,5 st aubergine
0,5 st zucchini
0,5 st gul lök
1 tsk olivolja
salt
peppar
0,5 förp krossade tomater
1,5 msk tomatpuré
1,5 dl vatten
0,5 st grönsaksbuljongtärning
0,5 tsk socker
0,5 msk oregano
100 g färska lasagneplattor
180 g rökt skinka
1 st tomater
20 g riven hårdost
0,5 påse sallad
125 g körsbärstomater
0,5 burk majs

GÖR SÅ HÄR:
1.Sätt ugnen på 200°.
2.Skär aubergine och zucchini i mindre bitar. Hacka löken grovt. Fräs grönsakerna i olja och krydda med salt och peppar.
3.Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, vatten och buljongtärning och låt det puttra samman till en röra. Smaka av med salt, peppar, socker, oregano och ev andra örtkryddor.
4.Varva grönsaksröra, lasagneplattor och skinka i en ugnsform. Börja och avsluta med grönsaksröra.
5.Skiva tomater och lägg överst i formen. Strö på riven ost och grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Håll koll och lägg ev på folie sista 10 minuterna. Servera med sallad, körsbärstomater och majs.

Tips!
För en hetare lasagne krydda med vitlök, sambal oelek och paprikapulver.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner