Meny
Se om vi kan leverera till dig
Kycklingpytt med senapstouch

Kycklingpytt med senapstouch

4 personer
30-40 min

INGREDIENSER:
800 g potatis
600 g kycklingfilé
1 schalottenlök
2 tsk rapsolja
1 förp haricots verts
1-2 tsk dijonsenap
1-2 tsk honung
salt & svartpeppar

GÖR SÅ HÄR:
1. Koka potatis och låt svalna något.
2. Dela kyckling i mindre bitar. Skala och skiva schalottenlök tunt. Stek kyckling och lök i olja i en panna.
3. Dela den kokta potatisen och låt den steka med.
4. Förväll haricots verts och dela dem i mindre bitar, stek med i pytten ett par minuter.
Smaksätt med dijonsenap, honung, salt och nymald svartpeppar.

Tips!
För att snabba på tillagningstiden för denna rätt, koka gärna potatisen dagen innan. Det är även gott att ha tomater i pytten.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner