Meny
Se om vi kan leverera till dig
Färs- och böngryta med hoisinsmak

Färs- och böngryta med hoisinsmak

2 personer
20 min

INGREDIENSER
0,25 st gul lök
1 tsk rapsolja
1 msk tomatpuré
200 g nötfärs 10%
0,5 förp krossade tomater
0,5 st köttbuljongtärning
0,5 påse hoisinsås
0,5 förp konserverade borlottibönor
salt
peppar
0,5 påse sallad
0,5 påse morötter

GÖR SÅ HÄR:
1. Skala och hacka lök, stek i olja tillsammans med tomatpuré. Blanda ner färs och bryn.
2. Blanda ner krossade tomater och buljongtärning. Låt puttra ca 5 minuter.
3. Blanda ner hoisinsås och avrunna och sköljda bönor. Smaka av med salt och peppar.
4. Servera med sallad och hyvlade morötter.

Tips!
Servera gärna med en bit bröd, ris eller pasta.

 

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner