Meny
Se om vi kan leverera till dig
Libapizza med karamelliserad rödlök och fikon

Libapizza med karamelliserad rödlök och fikon

4 personer
20-30 min

INGREDIENSER:
2 rödlökar
1 msk flytande margarin
2 msk pinjenötter
40 g riven hårdost 
4 libabröd
1 påse bladspenat
6 färska fikon
2 tsk crema di balsamico

GÖR SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 250°.
2. Skala och skiva rödlök, stek i margarin 10-15 minuter tills den blivit lite karamelliserad.
3. Rosta pinjenötter i en torr stekpanna.
4. Strö över riven ost på libabröden och toppa med spenat, skivade fikon och pinjenötter.
5. Grilla pizzorna några minuter i ugnen tills osten smält och bröden börjar bli gyllene.
6. Ringla över balsamico

Tips!
Håll koll på pizzorna när de är i ugnen så att inte kanterna bränns.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner