Meny
Se om vi kan leverera till dig
Stekt halloumi med bulgur- och bönsallad

Stekt halloumi med bulgur- och bönsallad

4 personer
20-30 min

INGREDIENSER
2 dl bulgur
230 g svarta bönor
150 g sockerärter
250 g cocktailtomater
1 lime
1 tsk sambal oelek
1 msk rapsolja
salt
peppar
70 g ruccola
200 g halloumi
1 tsk flytande margarin

GÖR SÅ HÄR:
1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna något.
2. Skölj bönorna och låt rinna av. Halvera sockerärter och tomater.
3. Blanda ihop saft från lime med sambal och olja. Salta och peppra. Blanda ihop bulgur, bönor, sockerärter, tomater, ruccola och dressing till en sallad. Smaka eventuellt av med mer sambal.
4. Skiva halloumi och stek gyllene i margarin. Servera till bulgursalladen.

Tips!
Det går även fint att grilla halloumin.

 

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner