Meny
Se om vi kan leverera till dig
Vegetarisk rispanna med oliver

Vegetarisk rispanna med oliver

4 personer
20-30 min

INGREDIENSER
250 g ris
1 st grönsaksbuljongtärning
1 tsk gurkmeja
0,5 st purjolök
250 g körsbärstomater
1 msk flytande margarin
1 förp kidneybönor
12 st svarta oliver
salt
svartpeppar
1 påse ruccola

GÖR SÅ HÄR:
1.Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Lägg i en buljongtärning i vattnet. Rör i gurkmeja i det färdigkokta riset.
2.Strimla purjolöken och skär tomater i kvartar. Hetta upp en stekpanna med margarin och bryn purjolök och tomater, blanda sedan ner i det färdigkokta riset.
3.Skölj och låt bönorna rinna av. Halvera oliverna. Blanda ner i riset. Smaka av med salt och peppar och servera med ruccola.

Tips!
Det går fint att hetta till rätten med lite chiliflakes eller färsk hackad chili.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner