Säsongens matkassar

Prova en Grillkasse i sommar! Goda och varierande recept med inspiration från världens alla hörn som uppdateras varje vecka. Alla recept går att tillaga med eller utan grill, ifall vädret skulle sätta käppar i hjulen för grillandet. Här nedan hittar du säsongens matkassar fyllda med inspirerande recept och färska råvaror. Välj mellan En Grönare Grillkasse och Grillkassen

Beställ matkassen enkelt och smidigt och få den hemlevererad eller hämta upp i butik. I matkassen får du med veckans receptfolder så att du enkelt kan följa recepten medan du lagar maträtterna.

Gör vardagen till en grillfest!

grillkassen.png

Grillkassen

Goda grillrecept som sätter smak på ljumma sköna kvällar och semesterdagar. I vår Grillkasse flödar inspirationen från jordens alla hörn. Ena dagen bjuds du på en smak av Asien, andra dagen tar vi oss till USA och grillar burgare med ädelost, sen tar vi oss hem till Sverige med grillad sparris.

4 MIDDAGAR • 4 PERSONER

Pris 699 kr

BESTÄLL HÄR

en gronare grillkasse.png

En Grönare Grillkasse

För mer gröna smaker på grillen i sommar. Kassen innehåller alltid två vegetariska recept, säsongens färskaste råvaror och två recept med kött, fisk eller kyckling.

4 MIDDAGAR • 4 PERSONER

Pris 699 kr

BESTÄLL HÄR

Varnings ikonAnslutningsproblem