Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Smörrebröd x 3Smörrebröd x 3Smörrebröd x 3Cook Time: Yield: 4Ingredients:äggkräftstjärtarfärsk dillrödlökcrème fraichemajonnässalladsmixpotatisstekfläskmajonnässalladsmixrödlöksyltlökfärsk dill5-minuterssillrödlökcrème fraichemajonnässyltlökcurrysaltsvartpepparsalladsmixInstructions:

Kräftröra med ägg: 
1. Lägg äggen i kallt vatten, när det kokar ta tiden på sju minuter för hårdkokt ägg.
2. Låt kräftorna rinna av i ett durkslag. Blanda sen med hackad dill, skalad och fint hackad lök, crème fraiche och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg sallad på bröd, toppa med kräftröra och sen skivat ägg.

Potatis, dill och sidfläsk:
1. Tvätta och koka potatisen mjuk, låt den svalna och skiva den sen tunt. Tärna fläsket fint, stek det knaprigt och låt den sen rinna av på ett hushållspapper.
2. Bred majonnäs på bröd. Lägg på sallad, skivad potatis, hackad lök, hackad syltlök och dill.

Currysill:
1. Låt sillen rinna av och blanda den sen med crème fraiche, majonnäs, fint hackad rödlök, hackad syltlök och curry. Smaka av med salt och peppar.
2. Lägg sallad på bröd, toppa med currysill.

Smörrebröd x 3
recipe
45 min

Smörrebröd x 3

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

Kräftröra Med Ägg

  • 2 st ägg
  • 170 g kräftstjärtar
  • 15 g färsk dill
  • 0.3 st rödlök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • 25 g salladsmix

Potatis, Dill Och Sidfläsk

  • 150 g potatis
  • 150 g stekfläsk
  • 4 msk majonnäs
  • 25 g salladsmix
  • 0.3 st rödlök
  • 3 msk syltlök
  • 15 g färsk dill

Currysill

  • 200 g 5-minuterssill
  • 0.3 st rödlök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • 4 msk syltlök
  • 1 tsk curry
  • salt
  • svartpeppar
  • 20 g salladsmix

Gör så här

  1. Kräftröra med ägg:
  2. Lägg äggen i kallt vatten, när det kokar ta tiden på sju minuter för hårdkokt ägg.
  3. Låt kräftorna rinna av i ett durkslag. Blanda sen med hackad dill, skalad och fint hackad lök, crème fraiche och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg sallad på bröd, toppa med kräftröra och sen skivat ägg. Potatis, dill och sidfläsk:
  5. Tvätta och koka potatisen mjuk, låt den svalna och skiva den sen tunt. Tärna fläsket fint, stek det knaprigt och låt den sen rinna av på ett hushållspapper.
  6. Bred majonnäs på bröd. Lägg på sallad, skivad potatis, hackad lök, hackad syltlök och dill. Currysill:
  7. Låt sillen rinna av och blanda den sen med crème fraiche, majonnäs, fint hackad rödlök, hackad syltlök och curry. Smaka av med salt och peppar.
  8. Lägg sallad på bröd, toppa med currysill.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem