Just nu visas inte korrekt pris på en del av våra kampanjvaror, felsökning pågår. Lägger du en kampanjvara i varukorgen får du korrekt pris. Kontakta kundservice för frågor på tel. 0771 – 23 24 25 eller på mail: kundservice@citygross.se

Sommarfest

Sommaren är här! Här får du tips, inspiration och recept till sommarens alla fester.

Så lyckas du med sommarens fester

Sommaren är en underbar tid att ha fest! Och det är så mycket kul som kan firas – studenter och skolavslutningar, midsommar, kräftskiva, fira att det är semester, att det är varmt väder, att solen skiner.. Ja, allt kan firas! Du kanske vill fira att det är onsdag? Eller att hunden lärt sig sitta? När det är sommaren är allt värt att firas. Ta hjälp av vår checklista så blir festen ett rent nöje.

1. Personlig inbjudan
Satsa på en personlig inbjudan som informerar om – dag, tid, plats, klädsel och om det bjuds på mat. En personlig inbjudan får gästerna att känna sig lite extra välkomna.

2. Slipp stressa – planera festen i tid!
Handla och förbered så mycket som möjligt några dagar innan festen, så kan du slappna av och bara ha det kul när festen väl är igång.

3. Utan musik stannar festen
Därför är det toppen att ha en förberedd spellista!

Duka guldkant på festen
Kolla att du har det du behöver hemma i form av glas, tallrikar, bestick och servetter.

5. Dryck och is
Se till att det finns tillräckligt mycket dryck till alla och glöm inte att det bör finnas många alternativ. Och glöm inte isen!

6. Sittplatser
Med hjälp av bordsplacering försäkrar du dig om att det finns sittplats till alla dina gäster, och har möjlighet att låta dina gäster stifta nya bekantskaper.

7. Kaffe och dessert
Kaffe efter maten är ofta uppskattat – och glöm inte chipsen senare.

8. Matplanering
Gör ett körschema över när maten ska förberedas och tillagas. Var generös i överkant när du beräknar mängden mat och dryck – inget är tråkigare än när det tar slut. Och våga ta hjälp av nära och kära, du ska också kunna njuta av festen.

9. Förvarna grannar
Ska du ha en fest som varar långt in på småtimmarna är det uppskattat att förvarna dina grannar för att inte få arga lappar i brevlådan dagen efter.

Festen kan börja!

Festliga recept

Studentfest

Festa till det med picknick

Recept till midsommar

Recept för kräftskivan

Varnings ikonAnslutningsproblem