Meny
Se om vi kan leverera till dig

Välkommen till en sommar fylld av fest!

Vi är så himla stolta och glada över att vi nu har funnits i 25 år, och det tack vare dig – att alla ni fantastiska kunder fortsätter att återvända är ju anledningen till att vi kan fortsätta. Därför vill vi fira hela sommaren lång med dig! Det kommer firas midsommar, den stora fotbollsfesten, studenten och massor av annat kul, men för oss smäller dock att vi fyller 25 år högst.
Här kommer du få inspiration till sommarens alla fester, med recept och tips. Vi kommer också se tillbaka på tiden som gått sedan den första City Gross-butiken öppnade, bjuda på massvis med soliga recept som Tina skapat och festligt sommardoftande inspiration.

Festen har bara börjat, varmt välkommen och låt det väl smaka!

Tina knackar på

Följ Tina när hon knackar på hos svenska folket för att bjuda er på sommar. Det blir inspirerande recept till sommarens alla festligheter och lediga dagar. Festen kan börja!

Se filmerna här

City Gross historia

Vad har varit populärt? Vad har vi ätit? Vad har vi kollat på på tv? Och, inte minst, vad har vi på City Gross gjort under dessa 25 år?

Läs mer här

Sommar, sommar, sommar! Nu har denna härliga tid äntligen börjat – semester, dagar på stranden, kortspel i sommarstugor och på campingar, men först ska vi fira midsommar. Hos oss hittar du råvarorna och matinspirationen som gör midsommarfesten till en matfest utöver det vanliga.

Så firade vi midsommar 1993

Mycket var sig likt när vi firade midsommar 1993, även om vi inte instagrammade jordgubbarna, eller googlade fram texten till Kalle Schevens Vals på en smartphone – 93 hade vi utskrivna sånghäften. På långbordet dukades det fram sill, potatis, gräddfil, snaps, ja allt som förmodligen kommer dukas fram även i år. Flanellskjortor och blommiga fotlånga klänningar var högsta modet, denna midsommar 1993.

Bäst på fest!

Sveriges minsta tårtkalas

Välkommen på Sveriges minsta tårtkalas!
Under sommaren bjuder vi in till kalas med kaffe och 25års-bakelse. De yngsta gästerna kommer kunna dekorera sin egna cupcake, få en ansiktsmålning eller leka den roliga leken ”gissa frukten”. Varmt välkommen!

 

Kolla när vi kommer till din butik här!

Låtar från 1993-2018 som gör festen till en hit.

Midsommar 2013 skrålade vi ikapp att du inte skulle oroa dig för oss, child. Festen 94 grävde vi guld i USA och när vi kunde pusta ut över att jorden inte gick under Y2K var vi ense om att Göteborg inte skulle känna nån sorg. Här har vi samlat de bästa låtarna från de senaste 25 åren som gör din fest till årets fest.

 

Du hittar spotifylistan här!

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner