Bästa Priokund!

Vi hoppas du har en härlig sommar och vi vill förgylla den ytterligare genom att ge dig detta personliga sommarerbjudande.

Vad är det för kampanj?
Du har tilldelats ett erbjudande. Gör ett köp på minst 300 kr under v. 36 (31/8 – 6/9), och få en rabatt på 50 kr nästa vecka. Om du klarar ditt mål kommer rabatten vara laddad på din profil i kassan från v. 37 till och med v. 38 (7/9 – 20/9).

Vem är med i kampanjen?
Alla deltagare i kampanjen har fått ett SMS med information om vilket belopp som ska uppnås för att tilldelas rabatten.

Hur fungerar kampanjen?
För att tilldelas rabatten behöver du göra ett köp i någon av våra fysiska butiker för minst 300 kr under perioden 31/8 – 6/9. Vid köpet krävs att du identifierar dig som Priokund i kassan eller använder självscanningen. Om identifiering inte genomförs kommer köpet inte att registreras på din profil. Om du klarar ditt mål kommer rabatten sedan vara laddad på din profil, och redo att användas under perioden 7/9 – 20/9.

Villkor
Rabattgrundande belopp gäller ej på citygross.se, spel, tidningar, tobak, läkemedel, presentkort, modersmjölksersättning eller pant. Belöning tilldelas ej ifall det betalda beloppet för köpet underskrider det mål som du fått efter att rabatter, kuponger & summa för ovanstående kategorier, t.ex. pant, har räknats av.

Var hittar jag mitt kundnummer?
Kundnumret som kommunicerats i SMSet är det kundnummer som är knutet till kampanjen. Ditt kundnummer kan du hitta på dina kvitton och i City Gross-appen under ”Mina sidor”.

Frågor eller funderingar?
Kontakta City Gross Kundservice på 0771-23 24 25 eller kundservice@citygross.se.

Varnings ikonAnslutningsproblem